Medlemmer

Mal i Sør

Mal i Sør AS ble etablert i 2005 og holder til på Østre Lohnelier 65 i Søgne. Vi har siden oppstarten utviklet oss til å bli en solid totalleverandør av maler og gulvbeleggsarbeider for privat og næring.

Les mer

Medco dinHMS Agder

Medco dinHMS Agder AS er en privat bedriftshelsetjeneste som leverer tjenester innenfor området helse- miljø og sikkerhet (HMS) til offentlige og private virksomheter innenfor de fleste bransjer.

Les mer

Mizuno Norge

Mizuno er et internasjonalt multisport-konsern med hovedsete i Japan. Selskapet er kjent for sine kvalitetsprodukter til de fleste idretter, fra golf - via fotball og håndball til løping.

Les mer

Moment Analyse

Moment Analyse er et analyse- og rådgivningsselskap i vekst som holder til på Sørlandet. Vi er en uavhengig part som har som mål å gi kundene en strategisk retning på sitt markedsarbeid.

Les mer

MOOD Interiørarkitekter

Hvert prosjekt vi jobber med er unikt, det blir derfor aldri lik prosess eller brukt samme metode. Vi prøver hele tiden å strekker oss lengre for å skape nye designløsninger tilpasset kundens behov og på nytt begeistre.

Les mer

Morild Norway

Vi som jobber i Morild har en sterk lidenskap, nemlig for klær med en ekstra funksjon.

Les mer

Møtebyen Kristiansand

Møtebyen Kristiansand er en nysatsing for å skape flere konferanser/kongresser og store events i vår by. Det er et samarbeid mellom de ulike aktørene i dette markedet (hoteller, kongressenter, aktivitetstilbydere etc.), UIA, Sykehuset og Kristiansand Kommune. 

Les mer

Mur i Sør

Mur i Sør er et solid sørlandsbasert entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap, med hovedkontor på Lunde i vakre Søgne.

Les mer

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen er en av landets største, og arbeider for å skape vekst i regionen.

Les mer

Næringsmegleren Sædberg & Hodne AS

Næringsmegleren Sædberg & Hodne AS – riktig adresse for gode forretninger!

Næringsmeglerens visjon er å inspirere og bidra til verdiskapning på Sørlandet. Selskapet ble etablert i 2001 og består av åtte fremoverlente og høyt kvalifiserte medarbeidere.

Til sammen har vi svært mange års relevant erfaring, høy kompetanse og et bredt kontaktnett. Vi er også Sørlandets eneste eiendomsmegler som utelukkende fokuserer på næringseiendommer og er et naturlig møtested for virksomheter som skal kjøpe, selge, leie eller leie ut næringseiendom. Kontoret ligger i Kvadraturen midt i Kristiansand sentrum, men vårt geografiske nedslagsfelt er hele Agder.

Vi arbeider kontinuerlig med å ha god oversikt over lønnsomme salgsprospekter og spennende utviklingseiendommer på Sørlandet.

Kundens interesser ivaretas på en ryddig og profesjonell måte, og vi tilstreber å finne optimale løsninger.

Velkommen til en grundig, ryddig og lønnsom eiendomshandel!

Våre tjenester:

  • Utleie av næringslokaler

Vi har et bredt utvalg av næringslokaler til leie i Agder; fra store industri- og lagerlokaler til kontorbygg og mindre butikklokaler. I arbeidet med å vurdere ulike alternativer, bidrar vi med gode, lønnsomme råd og legger stor vekt på å være en grundig og engasjert samarbeidspartner.

  • Salg av næringseiendom og utviklingsprosjekter

Næringsmegleren har til enhver tid et bredt spekter av næringseiendom for salg. Eiendommenes størrelse og kvaliteter er ulike, og spenner fra tomter og næringseiendom med investeringsbehov og utviklingsmuligheter, til helt eller delvis utleid næringseiendom med forutsigbar kontantstrøm.

  • Rådgivning og bistand i forhandlinger, vurderinger, kontraktsarbeid og oppgjør
  • Verdivurderinger
Les mer

Njord Kapitalforvaltning Sør

Njord Kapitalforvaltning har erfarne rådgivere som forstår dine behov. Vi har høy kompetanse på investeringer og investeringstjenester, og et solid nettverk som gjør oss i stand til å finne de riktige løsningene, tilpasset din situasjon og målsettinger.

Les mer

Nordea

Nordea er det største finanskonsernet i Nord-Europa med en markedsverdi på rundt EUR 40mrd, en forvaltningskapital på EUR 630 mrd og en ren kjernekapitaldekning på 14.9 prosent.

Les mer
1 2 Neste