Medlemmer

Scan Trade

Scantrade er et av Nordens største sportsgrossistfirmaer med hovedkontor og lager i Vennesla, 15 km nord for Kristiansand. Og er totalleverandør av sport, fritid og profileringsprodukter.

Les mer

SelectionPartner

SelectionPartner er et lederrekrutteringsselskap, med en dominerende posisjon i regionen.
 

Les mer

Servicepartner 1

Servicepartner 1 leverer servicetjenester i Hordaland, Aust- og Vest-Agder samt Telemark. Vår filosofi kan summeres opp i vårt slagord – "En ren fornøyelse"

Les mer

Sørlandskjøkken

Sørlandskjøkken er en lokal bedrift med begge bena solid plantet i Agder. Produksjonen foregår i Søgne, og butikken vår finner du i Sørlandsparken utenfor Kristiansand. Vi produserer kjøkken, bad og garderober på Sørlandet for Sørlendinger.

Les mer

Sørlandsreklame AS

Vi er en gjeng med hjerte for profil & sånn. Plassert på den blaude kystripe med kjærlighet for sjø og vann. Selv om vår beliggenhet er så langt sør du kan komme i vårt langstrakte land, så er vi her og betjener kunder over hele landet. Vi er lokalisert med kontor både i Kristiansand og Mandal. Vi er 14 ansatte og søker flere folk.

Les mer

Sparebank 1 - SR Bank

SpareBank 1 SR-Bank er Sør- og Vestlandets ledende finanskonsern med Rogaland, Hordaland og Agder som markedsområde.

Les mer

Strai Kjøkken

Strai Kjøkken AS er en tradisjonsrik og anerkjent familiebedrift med røtter helt tilbake til 1929. Produksjonen holder til på Strai, nord for Kristiansand og vi er stolte over å være en helnorsk kvalitetsprodusent av kjøkken, bad og garderobe. I dag styrer tredje og fjerde generasjon Tobiassen den solide og framtidsrettede familiebedriften.

Les mer

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik sine verdier beskriver relasjoner til våre gjester og kollegaer. Vennskap - Klokskap - Kunnskap - Lidenskap

Les mer

Taxi Sør

Taxi Sør AS ble etablert i 1994, og har i dag 125 biler som dekker Kristiansand, Lillesand, Søgne, Songdalen, Setesdalen og «indre bygder» .

Les mer

Telia Norge

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester - og det skal vi fortsette å være.

Les mer

Thon Hotel Parken

Thon Hotel Parken har fasade mot torvet og utsikt til både Wergelandsparken og den karakteristiske Domkirken. Selve bygget speiler våre kompromissløse krav til teknologi, service og kvalitet, og huser 184 lyse, lekre og lune værelser inkl. 14 suiter.

Les mer

Toyota Sør AS

Vi ble etablert i 1961 og er Sørlandets største forhandler av Toyota. Januar 2016 ble vi en del av Bauda-konsernet.

Les mer
1 2 Neste