Medlemmer

4Service Eir Renhold

4Service Eir Renhold i Agder

Gjennom dyktige og fornøyde medarbeidere skal vi bidra til verdiskapning.  Vi leverer kundetilpassede tjenester som gir en enklere hverdag og økt trivsel for våre kunder. Med over 225 medarbeidere i Agder (pr september 2022) er vi en aktør som har kapasitet til å levere våre tjenester til alt fra de minste til de store kundene. 

Les mer

Aamodt VVS

Aamodt VVS har en av Sørlandets største VVS butikker. Vi bruker kun kjente kvalitetsmerker. Dette gjør vi for at du skal få den beste mulige kvaliteten og tryggheten i ditt hjem.

Les mer

Advokatfirma Tofte Hald AS

I Sørlandets største advokatfirma har vi dyktige og dedikerte rådgivere med høy faglig og etisk standard. Vi yter en eksemplarisk servicegrad, er forutsigbare og har en tett oppfølging gjennom hele prosessen.

Les mer

Aksell

Aksell er Sørlandets største kommunikasjonshus. Vi er et kraftsenter innen design, grafisk produksjon, medietjenester og logistikk. Det betyr at vi leverer innenfor hele spekteret av kommunikasjonsbehov. Vi som jobber i Aksell er klar over at kompetanse er ferskvare, og vi er de første til å erkjenne at evnen til å akselerere er helt avgjørende i dagens marked.

Les mer

Asko Agder

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 220 ansatte i Lillesand.

Les mer

Avis Bilutleie

Avis ønsker å gi deg som kunde en førsteklasses leiebilopplevelse."We try harder" har da også vært selskapets slagord siden det ble lansert i 1962.

Les mer

Azets Insight, avd Kristiansand

Azets er ledende leverandør av tjenester innenfor økonomi og administrasjon i Norden. Azets er et nytt selskap – med en rik historie.

Les mer

Azets People

Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.

Les mer

Berg Hansen Reisebyrå

Berg-Hansen er er totalleverandør, og formidler jobbreiser, (forretning, marine, offshore), gruppeturer, konferanser og feriereiser.

Les mer

Best Event

Best Event AS er Sørlandets ledende leverandør av event og skreddersydde reiser for næringslivet.

Les mer

Bico

Gode ideer fortjener godt håndverk. BICO har en sterk posisjon i regionen som totaltilbyder innen bygg- og innredning. 

Les mer

Bouvet

Bouvet er et børsnotert, skandinavisk IT konsulentselskap. Vi bistår aktører i både privat og offentlig sektor med digitalisering av deres virksomheter. Bouvet hjelper dem med å møte utfordringene, så vel som å utnytte mulighetene teknologi gir.

Les mer
1 2 3 4 5 Neste