Medlemmer

Aamodt VVS

Aamodt VVS har en av Sørlandets største VVS butikker. Vi bruker kun kjente kvalitetsmerker. Dette gjør vi for at du skal få den beste mulige kvaliteten og tryggheten i ditt hjem.

Les mer

Able AS

Able yter rådgivning i forbindelse med kjøp og salg av bedrifter. Vi identifiserer verdiene og hjelper deg med å foredle dem frem til et godt salg. Overgangen kan bli en suksesshistorie - både for kjøper og selger.

Les mer

Advokatfirmaet Kjær DA

Advokatfirmaet Kjær er et av de ledende advokatfirmaene på Sørlandet. Advokatene i Kjær har bred erfaring fra privat næringsliv, departementer, domstoler og universitet.

Les mer

Avigo

Avigo har ambisjon om å være en ledende arbeids- og inkluderingsbedrift i vår region. Vi skal være en attraktiv samarbeidspartner for jobbsøker, NAV og næringslivet. Hovedkontoret vårt ligger i Lillesand, men vi har også avdelinger i Grimstad, på Birkeland og i Arendal.

Les mer

Avis Bilutleie

Avis ønsker å gi deg som kunde en førsteklasses leiebilopplevelse."We try harder" har da også vært selskapets slagord siden det ble lansert i 1962.

Les mer

Azets Insight, avd Kristiansand

Azets er ledende leverandør av tjenester innenfor økonomi og administrasjon i Norden. Azets er et nytt selskap – med en rik historie.

Les mer

Berg Hansen Reisebyrå

Berg-Hansen er er totalleverandør, og formidler jobbreiser, (forretning, marine, offshore), gruppeturer, konferanser og feriereiser.

Les mer

Best Event

Best Event AS er Sørlandets ledende leverandør av event og skreddersydde reiser for næringslivet.

Les mer

Bico

Gode ideer fortjener godt håndverk. BICO har en sterk posisjon i regionen som totaltilbyder innen bygg- og innredning. 

Les mer

Bouvet

Bouvet er et børsnotert, skandinavisk IT konsulentselskap. Vi bistår aktører i både privat og offentlig sektor med digitalisering av deres virksomheter. Bouvet hjelper dem med å møte utfordringene, så vel som å utnytte mulighetene teknologi gir.

Les mer

Byggmester Tønnes

Vi er et mindre byggmesterfirma som har all fokus på å levere et godt håndverk.

Les mer

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst er Sørlandets største Kurs og Konferanse hotell, med 22 møterom og 200 hotellrom.

Les mer
1 2 Neste