Medlemmer

Fædrelandsvennen

Mediehuset Fædrelandsvennens visjon er "Vi skal bevege Sørlandet".

Les mer

Ferdinands

Ferdinands er total-leverandør av kjøtt, fugl, vilt og delikatesser fra havet. Service, kvalitet og pris er det viktigste for oss.

Les mer

Geheb Conditori

Firmaet ble startet av konditorimester Alfred Andersen i 1908, og overtatt av Otto Geheb sr noen tiår senere. Senere overtok andre generasjon Otto Geheb driften. Firmaet er i dag under ledelse av Kjetil Hodne.

Les mer

GHV

GHV er innredningsspesialisten på Sørlandet. Vi har siden 1972 levert innredningsarbeider i nybygg og rehabilitering av offentlige og private byggeprosjekter.

Les mer

Gumpens Auto

Vi vil være den ledende bilforhandler på Sørlandet. I dag er vi der, og skal være det i framtiden. 

Les mer

Headvisor

Det å finne den riktige lederen eller medarbeideren, med riktig kompetanse, erfaring, personlige egenskaper og motivasjon, er avgjørende for enhver virksomhet. Det er ofte en utfordrende og krevende prosess, og en feilansettelse vil være både dyrt og ressurskrevende.

Les mer

Holland Norway Lines

Informasjon kommer.

Les mer

Hos Moi

Vi serverer internasjonal Brasserie mat med hoved innslag av lokale råvarer av topp kvalitet, men også godbiter fra hele verden.

Les mer

Infografikk

Infografikk (tidligere Pippin) er en Apple Premium Reseller (APR), som er den høyeste utmerkelsen Apple kan gi sine forhandlere. Dette stiller strenge krav til butikkens utforming, innhold, og ikke minst kompetanse. Vi er nå 40 ansatte og lokalisert i Kristiansand og Sarpsborg, med totalt tre butikker og en stor bedriftsavdeling i Sarpsborg.

Les mer

ITstyring

ITstyring er en leverandør av driftstjenester til over 400 små og mellomstore bedrifter i Kristiansandsregionen.

Les mer

Kilden teater og konserthus

Kilden teater og konserthus er Norges nest største scenekunstinstitusjon og en av Sørlandets viktigste arenaer for kunstopplevelser.

Les mer
1 2 Neste