Morild Norway

Morild Norway

Vi som jobber i Morild har en sterk lidenskap, nemlig for klær med en ekstra funksjon.

I 2010 fikk vi en idé, skjønner du. Med en god dose pågangsmot, sparepengene våre og inspirasjon fra folkeeventyr, mørke vintre og rene, skandinaviske designtradisjoner gikk vi i gang med å lage vår første kolleksjon med reflekterende klær. 

Målet vårt har vært det samme siden, å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: kvalitet, design og litt ekstra trygghet i mørket. Du trodde kanskje ikke det var mulig å kombinere? Vel, i eventyrene er alt mulig, og Morild har blitt vårt lille eventyr. Sammen jobber vi for å fremme lek, utforskning og eventyrlyst til det norske folk. På vår ferd har vi samlet et eksemplarisk lag av gode hjelpere og støttespillere som alle bidrar til at hver eneste dag blir en spennende historie, og nye eventyr skapes hvert år.

Vi holder til på Lund i Nye Teglverksvei 1, her har vi både kontor, produktutvikling og lager. Vi har forhandlere fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord, og leverer til alt fra privatpersoner til store kjeder. Hos oss kan du kjøpe sesongens produkter eller vi kan spesialdesigne produkter for akkurat din bedrift, selvfølgelig med inkludert Morild-refleks.


Lisa Østvedt Gustafsson

LISA ØSTVEDT GUSTAFSSON

Daglig leder

lisa@morildnorway.no

+47 991 66 962