Medlemmer

Økolaft AS

VELKOMMEN TIL OSS I ØKOLAFT


Vi er en norsk bedrift som har laftet hytter og hus siden 2005. Vi fokuserer på miljøet, og bruker kun kortreist norsk kvalitetstømmer.

Les mer

Securitas AS

Securitas - Sikkerhetsløsninger gjennom -mennesker! Gjennom generasjoner har vi sikret samfunn, hjem og arbeidsplasser. Som kunnskapslederen -innenfor sikkerhet leverer vi inovative og komplette sikkerhets-løsninger tilpasset de ulike trusler som nettopp du og din virksomhet kan være utsatt for. 

Securitas - Hverdagshelter, Hver dag!

Les mer

Senterkontoret AS

Senterkontoret kan bistå din bedrift i:

Gode strategier, markeds- og aktivitetsplaner er helt nødvendige styringsverktøy i alle bedrifter. Og jo bedre disse er implementert i organisasjonen, jo mer nytteverdi vil disse verktøyene ha. Det handler om å gå i samme retning, der mål og strategier forstås av samtlige ansatte, hvordan disse skal nås og med hvilke virkemidler.

Les mer

Skipnes Kommuniksjon as

Skipnes Kommunikasjon AS leverer grafisk design, trykksaker, digitaltrykk, roll-ups, plakater, med mer. Vi har et høyt miljøfokus og arbeider for at våre kunder skal få kortreiste trykksaker som belaster miljøet minst mulig. 

Les mer

SocialScreen AS

SocialScreen AS er et software selskap, med hovedfokus på vår Digital Signage-løsning «SocialScreen» 

 

Les mer

Söderberg & Partners

Vår kunnskap og våre løsninger trygger fremtiden

Söderberg & Partners tilbyr forsikringsmeglertjenester til privat- og offentlig sektor. 

Les mer

Solsiden Spa

Trondheims første Spa og Velværesenter – en fornøyelse for kropp og sjel.

Les mer

Søstrene Karlsen

Fra kjøkkenet, baren, uteserveringen og terrassen, kan vi tilby deg det du måtte ønske. Du sitter aldri alene på Søstrene. Vi har jevnt godt besøk og stamgjester som koser seg hos oss året rundt. Vårt festligste sted, uhøytidelig og kvalitetsbevisst.

Les mer

Spabutikken Polarbad

Spabutikken Polarbad - Jostein Strømme A/S er en av Norges største leverandører av utendørs massasjebad. I tillegg har vi i Polarbadkjeden ytterligere 5 butikker i Norge. Vi importerer Arctic Spas, Wellis Spas og Jacuzzi direkte fra produsent til hver enkelt butikk uten fordyrende mellomledd.  

Les mer

SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og på Nordvestlandet. Vi er lokalisert 48 steder i 42 kommuner. Nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.

Les mer

Stavne Trondheim KF

Stavne Trondheim KF er en arbeidsinkluderingsbedrift som samarbeider med næringslivet for å bistå mennesker som av ulike årsaker har falt ut av arbeidslivet.

Les mer

Sticos AS

Sticos tilbyr digitale løsninger, kurs og faglig rådgivning for både ledere og ansatte. I over 30 år har Sticos vært ekspert på å gjøre komplisert regelverk enkelt og forståelig for deg som jobber med regnskap, lønn, HR/personal og personvern.

 

Les mer
1 2 3 Neste