Medlemmer

Ørland kysthotell

Velkommen til konferansefasiliteter, aktiviteter og selskapelighet, som gir deg unike opplevelser. Aktivitetsmeny med historisk sus, bølger & hav, adrenalin-kick og konkurranser. 

Les mer

Securitas AS

Securitas - Sikkerhetsløsninger gjennom -mennesker! Gjennom generasjoner har vi sikret samfunn, hjem og arbeidsplasser. Som kunnskapslederen -innenfor sikkerhet leverer vi inovative og komplette sikkerhets-løsninger tilpasset de ulike trusler som nettopp du og din virksomhet kan være utsatt for. 

Securitas - Hverdagshelter, Hver dag!

Les mer

Senterkontoret AS

Senterkontoret kan bistå din bedrift i:

Gode strategier, markeds- og aktivitetsplaner er helt nødvendige styringsverktøy i alle bedrifter. Og jo bedre disse er implementert i organisasjonen, jo mer nytteverdi vil disse verktøyene ha. Det handler om å gå i samme retning, der mål og strategier forstås av samtlige ansatte, hvordan disse skal nås og med hvilke virkemidler.

Les mer

Skandia Cup

Skandia Cup er blant Norges største fotballturneringer for barn og ungdom med ca. 10 000 deltagere pr. år, og er Midt-Norges største breddeidrettsarrangement for den aktuelle aldersgruppen.

Les mer

Skipnes Kommuniksjon as

Skipnes Kommunikasjon AS leverer grafisk design, trykksaker, digitaltrykk, roll-ups, plakater, med mer. Vi har et høyt miljøfokus og arbeider for at våre kunder skal få kortreiste trykksaker som belaster miljøet minst mulig. 

Les mer

SmartReiser AS

SmartReiser er en turoperatør/reisebyrå med kontor på Heimdal Stasjon. Vi er 6 ansatte med en samlet fartstid i reisebransjen på over 180 år!

Les mer

SocialScreen AS

SocialScreen AS er et software selskap, med hovedfokus på vår Digital Signage-løsning «SocialScreen» 

 

Les mer

Söderberg & Partners

Vår kunnskap og våre løsninger trygger fremtiden

Söderberg & Partners tilbyr forsikringsmeglertjenester til privat- og offentlig sektor. 

Les mer

Solsiden Spa

Trondheims første Spa og Velværesenter – en fornøyelse for kropp og sjel.

Les mer

Søstrene Karlsen

Fra kjøkkenet, baren, uteserveringen og terrassen, kan vi tilby deg det du måtte ønske. Du sitter aldri alene på Søstrene. Vi har jevnt godt besøk og stamgjester som koser seg hos oss året rundt. Vårt festligste sted, uhøytidelig og kvalitetsbevisst.

Les mer

Spabutikken Polarbad

Spabutikken Polarbad er markedsleder på salg av utendørs masasjebad, og fører merkene: Arctic Spas – Coyote Spas – Mountain Spring Spas. 

Les mer

SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og på Nordvestlandet. Vi er lokalisert 48 steder i 42 kommuner. Nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.

Les mer
1 2 3 4 Neste