Om oss

Om oss

Nordic Arena Trondheim

Nordic Arena Trondheim er et treffsted for relasjonsbygging og utvikling av forretningsvirksomhet i Trondheim og Trøndelag. Vi er en arena hvor de personlige relasjonene knyttes og utvikles, og gjennom dette gjøre bedre og flere forretninger sammen, både med øket salg og bedre kjøp.

Vi er opptatt av å jobbe for at hver og en medlemsbedrift når sin målsetning med å være medlem. Vi promoterer, eksponerer og profilerer medlemsbedriftene både internt i nettverket, men også eksternt i næringslivet. Vi er medlemmenes tjener, og ønsker å tilrettelegge for at business kan gjøres for alle! Derfor spiller vi hele tiden på lag med medlemmene, og ønsker å yte vårt beste for å få de til å vokse og å hente ut sitt iboende potensiale.

Vi er en B2B arena hvor vi bygger samhold, vennskap og ambassadørgrad for hverandre. Vi ønsker hverandre det beste og deler gladelig vår kunnskap og kompetanse med våre venner.

Vi verdsetter disse verdier høyt og tror at det å etterleve disse er med på å skape varige resultater både individuelt og for bedriften.

I tillegg til Trondheim, har Nordic Arena også nettverk i Bodø, Molde, Kristiansand og Bergen.

Ønsker du mer informasjon om våre nettverk kan du ta kontakt med en av disse blide herrene under.

Et medlemskap i Nordic Arena har mange fordeler:

  • Styrke den lokale tilhørighet i regionen
  • Nettverket bidrar til økt omsetning og bedre innkjøp
  • Utvikling av gode og varige relasjoner
  • Tilbud om deltagelse på spennende arrangementer
Bli medlem
Mini Jakobsen

MINI JAKOBSEN

Like blid :-)

mini@koment.no

+47 900 31 110


Nordic Arena Trondheim

Mini Jakobsen

mini@koment.no

+47 900 31 110

Vestre Rosten 77, 7075 Tiller

Bli medlem