Medlemmer

Festningen AS

Festningen er Midt-Norges største musikkfestival!

Les mer

Fjordkraft AS

Fjordkraft er Norges største leverandør til bedriftsmarkedet. Vårt samarbeid med Statkraft gjør at vi kan bistå alle typer bedrifter med krafthandel og energirådgivning. Vi tilbyr et bredt utvalg av bedriftsavtaler til over 25.000 bedrifter i privat og offentlig sektor.

Les mer

Focus Care AS

Focus Care Norge AS er en av de ledende leverandører av helsepersonell til norsk helsevesen.

Les mer

Fremo Bemanning & Utvelgelse

Fremo er et vikar- og rekrutteringsbyrå med lang erfaring fra arbeidsmarkedet i Midt-Norge. Vi bistår våre oppdragsgivere i å finne riktig medarbeider, enten det gjelder tidsbegrenset eller fast ansettelse, på alle nivåer i bedriften og i alle bransjer.

Les mer

Fresh Fitness Trondheim

Velkommen til et av våre flotte sentere i Trondheim sentrum, Tiller, Valentinlyst og Lade. Vi tilbyr styrke, kardio, gruppetrening og personlig trening. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi kan også tilby personlig trening i grupper tilpasset din bedrift.

Les mer

Hallspesialisten AS

Hallspesialisten AS er Midt-Norges ledende aktør innen plasthaller, partytelt, scener og det som naturlig hører med. Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Les mer

Hegstad Blakstad AS

Hegstad  Blakstad er leverandør av tjenester innen personalrestaurant og catering i Trondheim, basert på lokale råvarer, godt håndverk og en utpreget grad av skreddersøm.

Les mer

Hevle Eiendom

Hevle Eiendom AS ble stiftet i 2005. Selskapet eier og drifter Granmo camping, Oppdal Gjestetun Hotell og restauranten «Det Runde Mathus». 

Les mer

Hoel & Sønner AS

Hoel & Sønner AS ble etablert i 1955, og kan se tilbake på en betydelig mengde små og store prosjekter for offentlig sektor, næringsliv og private oppdragsgivere. Vi er en effektiv bedrift med 31 dyktige medarbeidere, og har høy kompetanse innenfor alle de områder vi arbeider. Vi er også medlem i MEF (Maskin-Entreprenørenes Forbund).

Les mer

Høyer Trondheim AS

Høyer Trondheim åpnet dørene for første gang i august 2013. Den 750 kvadratmeter store butikken strekker seg over fire plan; herre konfeksjon, herre trend, dame trend og dame luxury. Hos oss finner du et bredt utvalg av høyprofilerte merkevarer innen klær, sko og accessories. Dessuten har vi et stort fokus på skopleie.

Les mer

HRG, Centrum Reisebyrå

HRG – Ditt forretningsreisebyrå fra A til Å.

 

Les mer

IDÉ House of Brands

Suksess handler om å bli gjenkjent!

Du har budskapet – IDÉ har produktene. La oss hjelpe deg med å velge riktig kvalitet til ditt budskap – enten det er på arbeidsplassen, i hjemmet eller ved sosiale samlinger.

Les mer
1 2 Neste