Medlemmer

Action Trondheim

Action Trondheim har Midt-Norges største utvalg av aktiviteter og konsepter til arrangementer for firma, private og offentlige arrangementer.

Arild Instebø er driver og har over 20 års fartstid i arrangementsmarkedet.

Les mer

Ability

Navnet Ability peker mot medarbeidere som har evne og kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.

Les mer

Adresseavisen

Adresseavisen AS er en av Norges største mediebedrifter med ca 220 ansatte. Adresseavisen har gjennom våre kanaler en daglig dekning på 260 000 personer.

Les mer

Aktiv Stillas AS

Aktiv Stillas AS ble stiftet i mars 2005. Vi har vår hovedtyngde i Trondheim og omegn, men vi tar på oss oppdrag i hele Midt-Norge.

Les mer

Arntzen de Besche Advokatfirma

Arntzen de Besche har røtter helt tilbake til 1870, og er med sine nærmere 170 medarbeidere på kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger et av Norges ledende advokatfirmaer. 

Les mer

Austmann Bryggeri & TapRoom

Austmann was founded in 2012 by Vinko, Anders and Thomas in an old warehouse by the fjord’s edge in Trondheim, Norway. 

Les mer

Bennett Reklamebyrå

Bennett er et fullservice reklamebyrå med kreatører, kommunikasjon, tech og performance under samme tak.

Les mer

Bilhjelp Trondheim

Bilhjelp Trondheim AS ble etablert i oktober 1995, og er i dag et komplett bilanlegg i Terminalen 1 på Heimdal. Vi kjører bilberging for NAF med 5 mann fast i turnus, vi har også et topp moderne bilverksted der vi i dag har 7 mekanikere. Totalt antall ansatte hos oss er 25. 

Les mer

Bobil Trondheim AS

Bobilkjeden Trondheim har sitt utspring fra Arve Opsahl AS, som ble etablert i Trondheim i 1975. Vi startet da med salg av campingvogner og fritidsartikler. Arve Opsahl AS var da både importør og selger. 10 år senere ble de første bobilene importert til Norge, vårt utsalgssted i Trondheim vokste seg større, og har i dag en meget stor markedsandel i Trøndelag.

 

Les mer

Bygg Trøndelag

Bygg Trøndelag er en byggentreprenør lokalisert i Trondheim.

Les mer

Byggmakker Nord

Vi er Byggmakker Nord, en byggevarekjede med bredt sortiment, moderne varehus, og gode konsepter og tjenester for proff- og forbrukerkunden.

Les mer

Chopsticks

Les mer
1 2 3 4 5 Neste