Medlemmer

ACsenteret

ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper og aircondition til privatboliger og næringsbygg. I dag er vi på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren av varmepumpe løsninger.

Les mer

Adresseavisen

Adresseavisen AS er en av Norges største mediebedrifter med ca 220 ansatte. Adresseavisen har gjennom våre kanaler en daglig dekning på 260 000 personer.

Les mer

Aktiv Stillas AS

Aktiv Stillas AS ble stiftet i mars 2005. Vi har vår hovedtyngde i Trondheim og omegn, men vi tar på oss oppdrag i hele Midt-Norge.

Les mer

ALMA'S Bistro & Bar

Alma's er en folkelig og rustikk, fransk bistro til en rimelig penge. Et livlig møtested beliggende i samme bygg som Byscenen. Vi er glad i rene smaker, gode råvarer og tradisjonell tilberedning. Den naturlige innskytelsen på Alma's kan være å sette seg i baren med en godt modnet Entrecôte og et glass eller to til. Eller helt enkelt bare nyte en Negroni og lese avisen.

Les mer

Arntzen de Besche Advokatfirma

Arntzen de Besche har røtter helt tilbake til 1870, og er med sine nærmere 170 medarbeidere på kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger et av Norges ledende advokatfirmaer. 

Les mer

Austmann Bryggeri & TapRoom

Austmann was founded in 2012 by Vinko, Anders and Thomas in an old warehouse by the fjord’s edge in Trondheim, Norway. 

Les mer

Bennett Reklamebyrå

Bennett er et fullservice reklamebyrå med kreatører, kommunikasjon, tech og performance under samme tak.

Les mer

Bilhjelp Trondheim

Bilhjelp Trondheim AS ble etablert i oktober 1995, og er i dag et komplett bilanlegg i Terminalen 1 på Heimdal. Vi kjører bilberging for NAF med 5 mann fast i turnus, vi har også et topp moderne bilverksted der vi i dag har 7 mekanikere. Totalt antall ansatte hos oss er 25. 

Les mer

BP Entreprenør AS

BP Entreprenør har siden oppstart i 2006 vært leverandør av grunn og betongarbeid.

Les mer

Brevik Boligutleie

Brevik Boligutleie driver utleie av boliger sentralt i Trondheim. Vi leier ut ca 100 boliger i Ila, Møllenberg, Lademoen og sentrum.

Les mer

Byggmakker Nord

Vi er Byggmakker Nord, en byggevarekjede med bredt sortiment, moderne varehus, og gode konsepter og tjenester for proff- og forbrukerkunden.

Les mer

Chopsticks

Les mer
1 2 3 4 5 Neste