Medlemmer

Marine Vital AS

Pioner

Fiskeprotein som helsekosttilskudd fantes ikke på markedet for få år siden. Derfor er vi stolte over å ha løst utfordringen med å utvikle produktene som gjør det enklere for folk å få i seg nok fiskeprotein i hverdagen. Vi serverer helsekost rett fra havet. Siden 2013 har Marine Vital spesialisert seg på kvalitetshelsekostprodukter.

Les mer

Mattid AS

Mattid As ble etablert i 2017 og i samarbeid med Arne Brimi og Arne Hjeltnes er vårt satsingsområde mat. Vi selger dagligvarer på nett til B2B-markedet i Trondheimsregionen, samt til en større barnehagekjede i hele Norge. I tillegg produserer vi mat til større aktører, som blant annet sushi for Rema 1000.

 

Les mer

Melhuus AS

TiTT Melhuus har lang tradisjon innen alle typer fotografering. Med eget stort studio i Kjøpmannsgata 6, kan vi ta alle typer studiofotografering for privatpersoner og næringsliv. Er behovet utendørs, løser vi selvsagt dette også. Omgivelsene i og rundt vårt studio, er perfekte for alle typer fotoshoots.

Les mer

Mesterblikk AS

Mesterblikk AS holder til på Løvåsmyra 6 på Heimdal i et moderne lokale (nybygg april 2008) på 800 m2 i 2. etasjer.

 

Les mer

MesterTak Gruppen

MesterTak Trondheim AS er ledende innen alle typer tak og membranløsninger. 20 ansatte. 3 taktekker-mestere og 10 håndverkere med fagbrev. Egen serviceavdeling med 24 timers service.

Les mer

Møller Bil Leangen

Vi er Trondheims ledende leverandør av bil og bilhold og er et heleid datterselskap i MøllerGruppen.

 

 

Les mer

Møller Bil Trondheim AS

Vi er Trondheims ledende leverandør av bil og bilhold og er et heleid datterselskap i Møller Mobility Group.

Les mer

Nidaros Blues

Hvert år i slutten av april bringer Nidaros Blues musikken ut til hele folket. Lokale helter, norske toppnavn og internasjonale stjerner i skjønn forening. Nidaros Blues er en kompakt og intim musikkfestival med tilbud for absolutt alle.

Les mer

Norsk Gjenvinning AS

I USA kaster de ikke søppel, de lager tv-serier av det! Norsk Gjenvinning er landets største og mest komplette leverandør av miljø- og gjenvinningstjenester for næringsliv og private. Også farlig avfall og sikkerhetsmakulering. Vi leverer suverene løsninger for alle bransjer. 

Les mer

Norsk Produksjon AS

Din samarbeidspartner på arrangement. Norsk Produksjon leverer tekniske tjenester som du trenger innenfor dine arrangement. Vi tar på oss jobben med å være totalleverandør og kan på den måten hjelpe kunden med vår kompetanse på arrangement.

 Vi leverer:

  • Lyd, lys og sceneproduksjoner.
  • AV løsninger.
  • Messetjenester
  • Festivalleveranser.

Noen av våre større prosjekter:

  • Trøndersk Matfestival
  • Martnan Trondheim.
  • Julemarkedet på Torget i Trondheim
  • Tråante 2017 

Ta kontakt med oss før ditt neste arrangement, så kan vi se hva vi sammen kan gjøre for deg.

Din totalleverandør

Les mer

NTE Marked AS

NTE Marked AS er et eget forretningsområde i NTE Holding AS. Selskapet har som formål å drive markedsrelatert virksomhet innen kraftsalg, bredbåndstjenester og elektroniske produkter. I stor grad omfatter NTE Marked konsernets kunderettede virksomhet.

Les mer
1 2 3 Neste