Medlemmer

ABP Sterkoder

Sterkoder AS utvikler og administrerer eiendommene Dale Industripark og Melkvikan Næringspark, i form av utleie av eksisterende bygg og oppføring av nybygg ...

Les mer

Adcom Data

VÅRE KONSULENTER JOBBER KONTINUERLIG FOR Å LEVERE DE LØSNINGENE SOM ER BEST FOR DEG OG DIN BEDRIFT.

VI GIR DEG TID!

Les mer

Advokatene på Storkaia

Vårt advokatkontor har som mål alltid å være et av de fremste og mest oppdaterte innen rettspleien på Nordmøre og i Kristiansund. Våre advokater har solid erfaring, også innen prosedyre og forhandling. 

Les mer

AL Kristiansund Boligbyggelag

KBBL er et samvirkeforetak som eies av sine medlemmer. Vårt hovedformål er å bygge og forvalte boliger for våre andelseiere, og gjennom dette tilbyr vi tjenester som  boligforvaltning, regnskap, teknisk rådgiving, boligbygging og medlemsfordeler. 

Les mer

Alti Futura

Alti Futura har 57 butikker og 450 gratis parkeringsplasser (130 under tak). Vi har et bredt utvalg butikker, inkludert apotek, dagligvarebutikk og flere kafeer, som byr på fristende retter. Du finner oss ved innfartsåren til Kristiansund. Senteret har gode bussforbindelser.

Les mer

Alti Storkaia

Alti Storkaia finner du i sentrum av Kristiansund, med fantastisk utsikt over havna. Her finner du 40 spennende butikker, inkludert flere gode kafeer og spisesteder, Vinmonopolet og apotek. Vi har parkeringshus i to etasjer

Les mer

Apoint

I aPOINT er vi drevet av teknologioptimisme og skaperglede! Vi utvikler og tar del i prosjekter som betyr noe - for oss, for våre kunder og for våre omgivelser. Vi liker å jobbe med nye teknologier, moderne forretningsmodeller og fremoverlente folk – og vi lar oss begeistre av ambisiøse mål!

Les mer

ATEA

Vi bygger Norge med IT

Les mer

Auto 8-8 Sildnes & Halaas

Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund er en del av Auto 8-8-gruppen. Vi holder til i Rørgata i Kristiansund, og er et komplett bilhus, med salg, verksted, delelager og karosseri lokalisert under samme tak. 

Les mer

BDO

BDO på Nordmøre – Kristiansund

Ser du etter en revisor, regnskapsfører eller forretningsadvokat i Kristiansund og Nordmøre?

 

Les mer

Byggtorget Kristiansund AS

Byggtorget består av over 100 byggevarehus fordelt over hele landet. Vi har et bredt sortiment av varer og tjenester, og hjelper deg med å skaffe det du trenger for å løse ditt prosjekt. Og vi har alltid gode råd på lager – helt gratis!

Les mer

Eggedosis

Alt eggedoserne designer bidrar til at kundene våre styrker sin merkevare.

Les mer
1 2 3 4 Neste