Medlemmer

Adcom Data

VÅRE KONSULENTER JOBBER KONTINUERLIG FOR Å LEVERE DE LØSNINGENE SOM ER BEST FOR DEG OG DIN BEDRIFT.
VI GIR DEG TID!

Les mer

Advokatene på Storkaia

Vårt advokatkontor har som mål alltid å være et av de fremste og mest oppdaterte innen rettspleien på Nordmøre og i Kristiansund. Våre advokater har solid erfaring, også innen prosedyre og forhandling. 

Les mer

AL Kristiansund Boligbyggelag

KBBL er et samvirkeforetak som eies av sine medlemmer. Vårt hovedformål er å bygge og forvalte boliger for våre andelseiere, og gjennom dette tilbyr vi tjenester som  boligforvaltning, regnskap, teknisk rådgiving, boligbygging og medlemsfordeler. 

Les mer

AS Auto Elektro

AS Auto Elektro er sertifiserte partnere innen bilberging og redningstjenester på Nordmøre for Viking Redningstjeneste, NAF og Falck.

Les mer

ATEA

Vi bygger Norge med IT

Les mer

Auto 8-8 Sildnes & Halaas

Auto 8-8 Sildnes & Halaas, Kristiansund er en del av Auto 8-8-gruppen. Vi holder til i Rørgata i Kristiansund, og er et komplett bilhus, med salg, verksted, delelager og karosseri lokalisert under samme tak. 

Les mer

BDO

Informasjon kommer.

Les mer

Byggtorget Kristiansund AS

Byggtorget består av over 100 byggevarehus fordelt over hele landet. Vi har et bredt sortiment av varer og tjenester, og hjelper deg med å skaffe det du trenger for å løse ditt prosjekt. Og vi har alltid gode råd på lager – helt gratis!

Les mer

Eggedosis

Alt eggedoserne designer bidrar til at kundene våre styrker sin merkevare.

Les mer

Einar Engvig AS

Møt oss på jobb!

Les mer

Flatsetøy Maskin

Har du behov for graving eller sprengning, asfaltering av en gårdsplass, transport av masser, transport av varer, legging av vann og kloakk eller andre entreprenørtjenester? Da kan Flatsetøy Maskin DA hjelpe deg. Vi er et lokalt basert maskinentreprenørfirma som holder til i Kristiansund.

Les mer

Fosna Stein

Opparbeidelse av uteområder som legging av belegningsstein, montering av granitt kantstein, plen, betong og snekkerarbeid. Tilbyr også vaktmestertjenester. Vi har 25 års erfaring med salg og legging av belegningsstein, samt lang erfaring innen byggfaget.

Les mer
1 2 3 Neste