Medlemmer

Felagi Tekstiltrykk

Felagi Tekstiltrykk

Profilklær - Tekstiltrykk - Bunad

Les mer

Flatsetøy Maskin

Har du behov for graving eller sprengning, asfaltering av en gårdsplass, transport av masser, transport av varer, legging av vann og kloakk eller andre entreprenørtjenester? Da kan Flatsetøy Maskin DA hjelpe deg. Vi er et lokalt basert maskinentreprenørfirma som holder til i Kristiansund.

Les mer

Fosna Stein

Opparbeidelse av uteområder som legging av belegningsstein, montering av granitt kantstein, plen, betong og snekkerarbeid. Tilbyr også vaktmestertjenester. Vi har 25 års erfaring med salg og legging av belegningsstein, samt lang erfaring innen byggfaget.

Les mer

Garda Sikring

Garda Sikring AS, avd Midt-Norge tilbyr bedrifter, offentlig og privatkunder komplette løsninger innen fysisk sikring

Les mer

Hoemgruppen

Hoem-konsernet består av 22 forskjellige selskaper innen hotell, eiendom og detaljhandel. Selskapet ble stiftet i 1974, men forløperen har hatt kontinuerlig historie 119 år tilbake. Selskapet har i dag ca 130 ansatte med hovedkontor i Kristiansund. Selskapet er et heleid familieforetak.

Les mer

HTH Kjøkkenforum

Velkommen til HTH i Kristiansund

Les mer

ISO-Piloten AS

Vi løser utfordringer innen mattrygghet, kvalitet og HMS - sammen med deg !

Les mer

Jon Sæter AS

Jon Sæter AS ble stiftet 02. januar 1978. De første årene holdt firmaet til i de gamle lokalene i Nordic-brygga, før vi under Magne Harald Myrset flyttet til Løkkemyra og moderne lokaler i 1981. I dag drives firmaet av Stein Ove Asp.

Les mer

KOMENT AS

KOMENT er mye mer enn "bare" et event-/arrangementsbyrå. Vi jobber med nytenkende og skreddersydde løsninger innen sampling, film, digitale kanaler, SoMe, design, animasjon, arenaproduksjon, arrangementer, content marketing, aktivering av sponsorater, reiser og profileringsprodukter. KOMENT er dermed mer et komplett kommunikasjonsbyrå

Les mer

Kristiansund BK

Kristiansund BK er en av Kristiansund og Nordmøres aller sterkeste merkevarer, med et solid b2b-nettverk og personlig oppfølging hos våre partnere. Vi tilbyr alt fra eksponering og synlighet, til VIP-lounge for næringslivet. Vi har en rekke sponsornivåer, og sammen med deg lager vi en pakke tilpasset din bedrifts behov. 

Les mer

Lars Sæterøy & Sønn

Et byggefirma med bred kompetanse

Les mer