Om oss

Om oss

Nordic Arena Nettverk

Nordic Arena Kristiansund er et treffsted for relasjonsbygging og utvikling av forretningsvirksomhet i Kristiansund og omegn. Vi er en arena hvor de personlige relasjonene knyttes og utvikles, og gjennom dette gjøre bedre og flere forretninger sammen, både med øket salg og bedre kjøp.

Vi er opptatt av å jobbe for at hver og en medlemsbedrift når sin målsetning med å være medlem. Vi promoterer, eksponerer og profilerer medlemsbedriftene både internt i nettverket, men også eksternt i næringslivet. Vi er medlemmenes tjener, og ønsker å tilrettelegge for at business kan gjøres for alle! Derfor spiller vi hele tiden på lag med medlemmene, og ønsker å yte vårt beste for å få de til å vokse og å hente ut sitt iboende potensiale.

Vi er en B2B arena hvor vi bygger samhold, vennskap og ambassadørgrad for hverandre. Vi ønsker hverandre det beste og deler gladelig vår kunnskap og kompetanse med våre venner.

Vi verdsetter disse verdier høyt - og tror at det å etterleve disse er med på å skape varige resultater både individuelt og for bedriften.

I tillegg til Kristiansund, har Nordic Arena også nettverk i Bodø, Molde, Trondheim, Kristiansand og Bergen.

Et medlemskap i Nordic Arena har mange fordeler:

  • Styrke den lokale tilhørighet i regionen
  • Nettverket bidrar til økt omsetning og bedre innkjøp
  • Utvikling av gode og varige relasjoner
  • Tilbud om deltagelse på spennende arrangementer
Bli medlem

Nordic Arena Kristiansund

Dagfinn Pedersen

dagfinn@nordic-arena.no

+47 911 64 054

Dampskipsveien 4, 6522 Frei

Bli medlem