Medlemmer

Mental Endring

Mental Endring tilbyr coaching av ledere og ansatte samt kurs, foredrag og workshops innenfor positivt og inkluderende arbeidsmiljø. 

Les mer

Mero Montasje

Mero Montasje skal være den beste bedriften for våre kunder og ansatte.

I Mero Montasje jobber vi hver dag for å være den mest pålitelige leverandøren av tekniske industrielle tjenester. Vi bidrar til økt energieffektivietet og forlenger levetiden på kundens anlegg

Les mer

Mudah

From manpower to digital power

Les mer

NEM Eiendomsmegling

NEM Eiendomsmegling startet opp i September 2019 og består av 4 lokale Eiendomsmeglere; Ulla Eriksen Nystøyl, Maria Alvheim Klinge, Erik Ulseth og John Erik Klinge.

Les mer

Nordmøre Energiverk AS

Neas AS leverer produkter og tjenester innen smarthus, fornybar strøm, internett, TV- og strømmetjenester og mobiltelefoni.

Les mer

NV Miljø Nordmøre

NV-Miljø ble stiftet i november 2016 og tilbyr betongsaging, kjerneboring, riving og miljøsanering. Selskapet har i dag 8 ansatte og daglig leder er Terje Stamnes.

Les mer

Optima Helse

Optima Helse tilbyr treningssenter, fysioterapi og bedriftshelsetjeneste.

Les mer

Quality Hotell

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg. Vi er et kontantfritt hotell.

Les mer