Medlemmer

Maersk Training

Maersk Training er en uavhengig forretningsenhet under A.P. Møller – Maersk som spesialiserer seg på sikkerhetsopplæringsbransjen. Maersk Training har mer enn 300 ansatte og leverer en rekke kurs til Maersk og APM Terminals. I tillegg tilbyr Maersk Training skreddersydde programmer for kunder. Maersk Training ble etablert i 1978 for å forbedre sikkerheten i offshoreindustrien. Men de siste årene har selskapet vært gjennom en transformasjon, og tilbyr flere kurs til vind, maritim og terminaler.

Les mer

Mental Endring

Mental Endring tilbyr coaching av ledere og ansatte samt kurs, foredrag og workshops innenfor positivt og inkluderende arbeidsmiljø. 

Les mer

Mudah

From manpower to digital power

Les mer

NEM Eiendomsmegling

NEM Eiendomsmegling startet opp i September 2019 og består av 4 lokale Eiendomsmeglere; Ulla Eriksen Nystøyl, Maria Alvheim Klinge, Erik Ulseth og John Erik Klinge.

Les mer

Nordmøre Energiverk AS

Neas AS leverer produkter og tjenester innen smarthus, fornybar strøm, internett, TV- og strømmetjenester og mobiltelefoni.

Les mer

Norsk Gjenvinning

Velkommen til Norsk Gjenvinning

Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester

Les mer

NV Miljø Nordmøre

NV-Miljø ble stiftet i november 2016 og tilbyr betongsaging, kjerneboring, riving og miljøsanering. Selskapet har i dag 8 ansatte og daglig leder er Terje Stamnes.

Les mer

Optiker Alfred Berge AS

Velkommen til din lokale optiker i Kristiansund

Les mer

Optima Helse

Optima Helse tilbyr treningssenter, fysioterapi og bedriftshelsetjeneste.

Les mer

Quality Hotell

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg. Vi er et kontantfritt hotell.

Les mer