Vil sette Sørlandet tydeligere på kartet

Vil sette Sørlandet tydeligere på kartet

torsdag 14. mars 2024

Han har alltid hatt et øye for detaljer. Nå driver han to produksjonsselskap og vil gjøre Best Event til det mest kvalitetsbevisste eventbyrået i regionen.

Erlend husker godt hvor det startet og smiler bredt når han forteller om sitt første møte med bransjen.

Jeg hadde jobbet som frivillig på alle festivaler jeg kom over, men det var først når jeg var med som skuespiller i den årlige russerevyen, med selveste Kristoffer Hivju som instruktør, at jeg fikk smaken på sceneproduksjon og hvor spennende det var å regissere og engasjere et publikum.

Erlend Syltevik er halvt skotsk og kommer fra Jessheim, men som barn bodde han i Canada, USA og Jamaica - det var lite som tydet på at han skulle ende opp på Sørlandet. Planen var opprinnelig å jobbe i utenrikstjenesten, så han studerte Statsvitenskap på Blinderen og jobbet med eventer på si. Etterhvert ble det tydelig at han skulle endre retning, og at den store drømmen var å drive med eventproduksjon på heltid. Sånn ble det.

Med fartstid fra flere av Norges største byrå som Gyro, Playroom og Medvind, og store produksjoner verden over har han gjort det meste. I 2017 bestemte han seg for å roe ned å fokusere mer på familien.

Planen var å jobbe freelance og gjøre mindre oppdrag for gamle kunder og kolleger, men brått kom telefoner som førte til at et nytt produksjonsselskap så lyset: Appetite for Production. Når spørsmålene kom om å gjennomføre både Arbeiderpartiets Landsmøte og OL-fest på Youngstorget, var det ikke noe å tenke på - han var tilbake for fullt.

Life is an Event.

Årene gikk og Appetite vokste raskt, til tross for pandemi. Strategien var å hente kunder på østlandet men å beholde økonomien og fotfestet i Agder. Han hadde rekordomsetning og 10 ansatte i Oslo og når han i mars 2023 ble tilbudt muligheten som daglig leder og medeier i Best Event. Her var det mye historie å bygge videre på, og solid grunnlag til å fokusere enda mer på Sørlandet. At han har bodd mange år i Mandal og kjenner godt hva landsdelen har å tilby, er ingen ulempe, men det er også en fordel å ha stått utenfor vinduet og sett inn. Best Event spesialiserer seg på akkurat det - event, og alle ansatte er håndplukkede spesialister innenfor sine deler av faget. Erlend er likevel tydelig på at de skal være mer enn bare et eventbyrå.

Vi driver med opplevelsesbasert kommunikasjon. Vi skal skape trygge, bærekraftige og engasjerende opplevelser som tilfører verdi både for kunder og samarbeidspartnere på Sørlandet. Selv en liten hagefest kan bidra til å endre kulturen i et firma, dersom man regisserer det riktig. Vi utfordrer og tilbyr profesjonell regi av opplevelsen. En av kjerneverdiene våre er nettopp Sørlandet, det er en verdi i seg selv. Vi har et stort publikum også utenfor Agder og målet er å sette Sørlandet enda tydeligere på kartet i årene fremover.
 
Mer om Best Event

Les også

Mal i Sør pusser opp bølgeveggen på Kilden
21.03.2024

Mal i Sør pusser opp bølgeveggen på Kilden

Kilden skal pusse opp bølgeveggen i sommer og Mal i Sør har vunnet anbudet og begynner jobben 17. juni.

Les mer
Vil sette Sørlandet tydeligere på kartet
14.03.2024

Vil sette Sørlandet tydeligere på kartet

Han har alltid hatt et øye for detaljer. Nå driver han to produksjonsselskap og vil gjøre Best Event til det mest kvalitetsbevisste eventbyrået i regionen.

Les mer