Medco dinHMS Agder signerer avtale med Bouvet

Medco dinHMS Agder signerer avtale med Bouvet

lørdag 28. oktober 2023

Ett av målene til Nordic Arena Sør er å skape verdi for medlemmene i nettverket. Da er det ekstra hyggelig når avtaler signeres på nettverksmøter. Denne gangen var det Medco dinHMS Agder som på fagdagen 26. oktober signerte avtale med Bouvet Region Sør.

Forebyggende helsearbeid er viktig for mange bransjer. Kostnaden ved langtidssykemeldte medarbeidere og ansatte som får skader på jobb er betydelig. Medco dinHMS bistår virksomheter med å ta ned kostnaden og bidrar til et sunnere arbeidsliv.

"Gøy å få signere avtaler med kunder som virkelig satser på medarbeiderne sine - ikke mange som setter egne ansatte fremfor kunden! Noe å tenke på - og at det skaper godt omdømme er det ingen tvil om! Vi ser fram til samarbeidet!" sier en smilende Tone Thorstensen i Medco din HMS Agder.

"Bouvet er et norsk konsulentselskap som bistår virksomheter med å utvikle effektive og brukerorienterte løsninger innen teknologi, rådgivning, design og kommunikasjon. Med en regional modell, med stor frihet for det enkelte kontor og den enkelte organisasjonsenhet, har vi redusert byråkrati og kortet ned beslutningsveier. Det gir oss en tilpasningsevne som er helt avgjørende for å kunne skape gode, fleksible og varige løsninger. På Agder, fordelt på våre kontorer i Kristiansand og Arendal, har vi 55 ansatte som nå får nyte godt av avtalen med Medco dinHMS Agder." sier Helene Tønnesen.

På foto ser vi daglig leder i Medco dinHMS Agder, Tone Thorstensen og Regionsleder Sør i Bouvet, Helene Tønnesen.

Les også

Mal i Sør pusser opp bølgeveggen på Kilden
21.03.2024

Mal i Sør pusser opp bølgeveggen på Kilden

Kilden skal pusse opp bølgeveggen i sommer og Mal i Sør har vunnet anbudet og begynner jobben 17. juni.

Les mer
Vil sette Sørlandet tydeligere på kartet
14.03.2024

Vil sette Sørlandet tydeligere på kartet

Han har alltid hatt et øye for detaljer. Nå driver han to produksjonsselskap og vil gjøre Best Event til det mest kvalitetsbevisste eventbyrået i regionen.

Les mer