Julegaven 2019 gikk til Hopeful

Nordic Arena Sør gir 10.000,- til Hopeful

13. desember 2019

Det er andre året Nordic Arena Sør gir en julegave på 10.000,- til en veledig organisasjon. Medlemmene i nettverket velger hvilken organisasjon som skal motta pengene.


På julelunchen falt valget på stiftelsen Hopeful.

I tillegg valgte vår foredragsholder å avstå fra å fakturere og ba oss gi kr 5.000 ekstra til Hopeful, noe vi selvsagt gjør med glede.

Tone Olsen Nor, daglig leder i Hopeful, forteller at Hopeful er en organisasjon som har et unikt prosjekt der de gir ungdom/unge voksne en unik sjanse. Målgruppen er utsatt ungdom som mangler tilbud. Her gir Hopeful arbeidstrening med mål om ordinært lønnet arbeid eller utdanning. - Vi har en visjon om å se ungdommene som hele mennesker, fokusere på det friske og gi fremtidshåp.

- I Hopeful-butikken selges kvalitetsvarer, gaver, smakfulle fristelser, moteklær, sko, vesker og kunst. Kvalitet i alle ledd skal farge både vareutvalg og de som jobber der. Butikken har en sterk sosial profil og ved å handle i Hopeful butikken bidrar kundene med å få ungdom ut i arbeid. Det er en realistisk treningsarena, hvor deltagerne får en tettere og mer personlig oppfølging basert på sine behov.
Vi er stolte av å bli godkjent som opplæringsbedrift med fagbrev i salg og service, avslutter Tone Olsen Nor.

Hopeful har også en bakgårdskafe i «Hopeful Garden» og en nettbutikk. Legg gjerne turen innom begge deler!

Hopeful er veldige glad for å bli satt pris på av næringslivet i byen gjennom denne gaven.

Personer på foto fra venstre: Wiktoria Fagerhaug, Marie Justnes, Terje Normann Johanssen, Tone Olsen Nor og Ida Linnerud Pettersen.

Les også

Ordreboka er god
26.05.2020

Ordreboka er god

Ordreboka er god, det lover godt – også utover 2020. Mal i Sør hadde i 2019 en omsetning på 26 - 27 MNOK og en målsetting om å nå over 30 MNOK i 2020.  

Les mer
Du må være optimist om du skal bygge noe
25.05.2020

Du må være optimist om du skal bygge noe

Entreprenørbransjen er kanskje den bransjen som har blitt minst rammet av korona, og mange langsiktige prosjekt gjør at man ser lyst på framtiden.

Les mer