Dette er virkelig tiden for nettverk - stå sammen som medmennesker og forretningspartnere

Dette er virkelig tiden for nettverk - stå sammen som medmennesker og forretningspartnere

18. mars 2020

Før helgen opplevde vi alle noe helt uvirkelig - Norge stoppet opp!

Bråstans hos veldig mange av oss; hjemmekontor, stengte skoler og barnehager, permitteringer, avlysninger, noen av våre bedrifter har allerede stengt midlertidig. Dette gir en følelse av ikke å stå trygt. Store konsekvenser for oss alle.

Ingen av oss har opplevd noe tilsvarende tidligere og det er både vanskelig og utfordrende. Selv om begrensingene som legges på oss kan oppleves strenge, så har vi bare en eneste jobb å gjøre: Å følge instruksene for å hjelpe våre hardtarbeidende helsearbeidere med å få kontroll over situasjonen og kunne stå i det som ligger foran oss.

Oppi alt, er det både som arbeidsleder, forretningsdrivende og medmenneske viktig å minne seg om hvorfor vi er i denne situasjonen. Dette handler ikke nødvendigvis om deg eller meg, men om folk like rundt oss sitt liv og sin helse.

Nettverk og samhandling

Nå har vi tid og mulighet til å vise hverandre at vi står sammen. I vårt nettverk er vi alle forbundet i samhold, tillit, vennskap og gjensidig respekt.

La oss vise hverandre at vi står sammen og at venner i næringslivet er godt å ha. Vi kan virkelig bry oss nå!

Vi er avhengig av handel for å dempe skadevirkningene av denne pandemien.

Er det ting vi kan gjøre som kan bety noe for andre i nettverket akkurat nå? Handle på nett, kjøpe gavekort, planlegge noe frem i tid, gjøre noe som vi har utsatt før og kan gjøre nå? Eller bare være et medmenneske og oppmuntre hverandre? Bruk bedriftene i nettverket, bruk vår Facebookgruppe og del informasjon.

Mange av oss har «koronahjemmekontor». Hvordan holde moral, fokus og produktivitet oppe og fremdeles agere som team. Hva gjør du og dine medarbeidere. Veldig fint om dere kan dele råd og erfaringer – dette er en situasjon vi trenger å lære av hverandre.

Vårens arrangement

Vi har avlyst torsdagens arrangement og vi er urolige for turen til Geiranger i juni som dere sikkert skjønner. Pr i dag kan vi ikke avlyse uten at alle betalinger som er gjort forsvinner pga de ulike regler fra flyselskapene og hotel. Vi følger denne situasjonen nøye og håper i det lengste at vi kan gjennomføre - men vi jobber også med andre muligheter i disse virus-tider.

Etter noen dager på hjemmekontor så kjenner vi sikkert på at vi savner nettverk, både de små og de store. Man får noen aha-opplevelser på hvor viktig de sosiale møteplassene er når de ikke lenger er tilgjengelig. Det gjelder også andre ting vi før har gjort uten tanke på at de på et tidspunkt ikke lenger er tilgjengelige som kino, fotballkamper, konserter, kulturarrangementer etc.

Men viktigst av alt: Ta godt vare på hverandre, vær et medmenneske og vær solidariske med dem som er i faresoner. Hold karantener og isolasjon, og prøv å holde hjulene i gang der det er muligheter for det.

Både Terje og Kristin er tilgjengelige på mail og telefon om vi kan hjelpe med noe.

Les også

Sørlandskjøkken åpner ny butikk og Lyskomponenter leverer belysning
13.09.2020

Sørlandskjøkken åpner ny butikk og Lyskomponenter leverer belysning

Sørlandskjøkken ekspanderer og åpner ny butikk på Forus 17. september.

Les mer
Mur i Sør kjøper nye biler hos Toyota Sør
08.09.2020

Mur i Sør kjøper nye biler hos Toyota Sør

Hyggelig melding fra Hans Martin Aamodt, driftsleder i Mur I Sør. – Vi har kjøpt 7 nye biler fra Toyota Sør av typen Proace.

Les mer