Medlemmer

Fasaderenovering AS

Fasaderenovering AS ble opprettet i 2007 i selveste Bodø by. Ved oppstart var planen å drive med rehab og spesialprodukter innen betong. Vi arbeider enda hardt med dette, men har idag også integrert tømmring, blikkenslager, taktekker og betongarbeider i en stor familie. Vår styrke ligger i at vi kan gjennomføre større og mindre oppdrag fra A til Å innenfor samme organisasjon. Dette har gitt oss en flott mulighet for vekst over flere år. 

Les mer

Fram Kino AS

Fram Kino ligger i Glasshuset med adresse Storgt.8.

Les mer

FRAM Seafood AS

FRAM Seafood AS er et nyetablert eksportfirma for sjømat i Bodø. Vårt plan er å vokse og bli en solid eksportbedrift i Norge.

Les mer

Inventum Bodø Kontorsenter AS

Fra etableringen i 1992 og frem til i dag, har vi gått hånd i hånd med en by i rivende utvikling. Som en ledende leverandør til et blomstrende, lokalt næringsliv og offentlig forvaltning, er vi din garantist for at du får en god dag på jobben. 

Les mer

K. Hansen Optik

K.Hansen Optik er en over 100 år gammel familiebedrift… ‘noe vi er veldig stolte av!’
 

Les mer

Koment AS

KOMENT er mye mer enn "bare" et event-/arrangementsbyrå. Vi jobber med nytenkende og skreddersydde løsninger innen sampling, film, digitale kanaler, SoMe, design, animasjon, arenaproduksjon, arrangementer, content marketing, aktivering av sponsorater, reiser og profileringsprodukter. KOMENT er dermed mer et komplett kommunikasjonsbyrå.

Les mer