Medlemmer

Makalaus AS

Makalaus AS skal være som navnet tilsier, nemlig Makalaus. Selskapet skal drive konsept- og produktutvikling for Stiftelsen Nordlandsmuseet. Et av konseptene vi ønsket å utvikle er mat-, natur- og kulturopplevelser.

Les mer

Manpower

Manpower er Norges ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med 6000 ansatte på 25 kontorer. Arbeid er en stor del av menneskers hverdag og identitet. En inspirerende arbeidshverdag er en viktig trivselsfaktor, ikke bare på arbeidsplassen men også i livet generelt.

Les mer

Møbelringen ABC

For 80 år siden startet Maiken Benjaminsen Urvings oldefar Peder Hunstad Trevarefabrkken i Bodø. Og etter at bestefar Per, og mamma Marianne har drevet familiens møbelbutikk. Er det nå Maiken som nå sitter ved roret.

Les mer

Nyhamn AS

Daglig leder i Nyhamn AS Ingri Marie Sivertsen ser på seg selv som ny i byen. Det er derfor en utmerket mulighet for henne å gjøre seg kjent med næringslivet i Bodø gjennom Nordic Arena.

Les mer

Polar Kraft

Polar Kraft AS er en lokal nordnorsk strømleverandør som driver omsetning av strøm til forbrukere i hele Norge. Kraftselskapene Lofotkraft Holding AS, Nordkraft AS og Salten Kraftsamband AS eier 33 % hver av aksjene. Vi er lokal forankret, tydelig samfunnsengasjert og har en sterk vilje til å vinne nye – og utvikle våre eksisterende kunder.

Les mer

PriceWaterhouseCoopers AS

Hver dag går mer enn 223 000 mennesker på jobb i 157 land for å hjelpe våre kunder til å lykkes.

Les mer

Radisson Blu Hotel Bodø

Ikoniske, stilige og sofistikerte – Radisson Blu skaper spennende, individuelle hoteller for individuelle sinn. Vi gleder våre reisevante, moderne gjester med en ekte, innbydende atmosfære.

Les mer