Medlemmer

4Service

4Service har som mål å være Norges mest attraktive serviceselskap, innenfor personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester. 

Beslutninger der det trengs, lettbeint og fleksibel, flat struktur, kundeorientert.

Les mer

AMJ Gruppen

Alf Mangor Johannessen og AMJ Gruppen har mange jern i ilden. I Bodø er han mest kjent for sin restaurant Bryggerikaia samt rettighetene i nord-norge til Peppes Pizza og Burger King, men han har også utviklet konsepter som Taverna´n, Du Verden matbar , Gatsby burger & bar med flere.

Les mer

Avisa Nordland

Etter en del krevende år for Avisa Nordland og store deler av mediebransjen, opplever vi nå stor bedring. Den digitale veksten har tatt av, spesielt i lesermarkedet.

Les mer

Bodø Ventilasjonservice

Bodø Ventilasjonsservice AS ble opprettet i 2018 og er et firma som har spesialisert seg på rengjøring av ventilasjonsanlegg.

Les mer

Clarion Collection Hotel Grand

Clarion Collection® Hotel er en samling av personlige hotell med en genuint hyggelig og varm følelse. Clarion Collection Grand i Bodø er intet unntak. Fra du kommer inn døren ønsker vi at du skal senke pulsen og føle deg som hjemme, og vi har den riktige atmosfæren for å hjelpe deg med det. Hotellet har en lang og rik historie i Bodø, og vi tar med oss denne historien hver dag i møtet med våre gjester.

Les mer

Corponor

Corponor ble etablert 1. januar 1994 og har vært en betydelig aktør i boligmarkedet i Bodø siden oppstarten. I dag fremstår Corponor som den største og mest profesjonelle boligbyggeren i Bodø.

Les mer

Din Gårdsplass AS

Totalleverandør på alt til ditt utemiljø.

Les mer

Drone Nord AS

Alt innen drone, foto og video.

Les mer

EGON

På Egon hører alle hjemme: Lun atmosfære, hyggelig service og god mat - det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept - kall det gjerne vår filosofi - som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag. Interiøret og stemningen i restauranten har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig sier våre gjester om Egon.

Les mer

Fasaderenovering AS

Fasaderenovering AS ble opprettet i 2007 i selveste Bodø by. Ved oppstart var planen å drive med rehab og spesialprodukter innen betong. Vi arbeider enda hardt med dette, men har idag også integrert tømmring, blikkenslager, taktekker og betongarbeider i en stor familie. Vår styrke ligger i at vi kan gjennomføre større og mindre oppdrag fra A til Å innenfor samme organisasjon. Dette har gitt oss en flott mulighet for vekst over flere år. 

Les mer
1 2 3 Neste