Medlemmer

4Service

4Service har som mål å være Norges mest attraktive serviceselskap, innenfor personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester. 

Beslutninger der det trengs, lettbeint og fleksibel, flat struktur, kundeorientert.

Les mer

AMJ Gruppen

Alf Mangor Johannessen og AMJ Gruppen har mange jern i ilden. I Bodø er han mest kjent for sin restaurant Bryggerikaia samt rettighetene i nord-norge til Peppes Pizza og Burger King, men han har også utviklet konsepter som Taverna´n, Du Verden matbar , Gatsby burger & bar med flere.

Les mer

Avinor

Avinor sitt samfunnsoppdrag er å binde Norge og verden sammen gjennom bærekraftig luftfart.

I tillegg skape reiseopplevelser og gode kunderelasjoner

Les mer

Avisa Nordland

Etter en del krevende år for Avisa Nordland og store deler av mediebransjen, opplever vi nå stor bedring. Den digitale veksten har tatt av, spesielt i lesermarkedet.

Les mer

Bodin Gravferd

Vi i Bodin gravferd hjelper deg med alle praktiske oppgaver ved dødsfall, både før, under og etter gravferden.

Les mer

Corponor

Corponor ble etablert 1. januar 1994 og har vært en betydelig aktør i boligmarkedet i Bodø siden oppstarten. I dag fremstår Corponor som den største og mest profesjonelle boligbyggeren i Bodø.

Les mer

Drone Nord AS

Alt innen drone, foto og video.

Les mer

EGON

På Egon hører alle hjemme: Lun atmosfære, hyggelig service og god mat - det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept - kall det gjerne vår filosofi - som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag. Interiøret og stemningen i restauranten har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig sier våre gjester om Egon.

Les mer

Elektrikern Bodø

Din lokale elektriker i Bodø og Salten

Les mer

Fasaderenovering AS

Fasaderenovering AS ble opprettet i 2007 i selveste Bodø by. Ved oppstart var planen å drive med rehab og spesialprodukter innen betong. Vi arbeider enda hardt med dette, men har idag også integrert tømmring, blikkenslager, taktekker og betongarbeider i en stor familie. Vår styrke ligger i at vi kan gjennomføre større og mindre oppdrag fra A til Å innenfor samme organisasjon. Dette har gitt oss en flott mulighet for vekst over flere år. 

Les mer

Finneid Sveiseverksted AS

Finneid Sveiseverksted ligger på Finneid i Fauske kommune og er et av nordnorges største og eldste firmaer på sveising - konstruksjoner og bygg. 

Les mer
1 2 3 Neste