Fasaderenovering AS

Fasaderenovering AS ble opprettet i 2007 i selveste Bodø by. Ved oppstart var planen å drive med rehab og spesialprodukter innen betong. Vi arbeider enda hardt med dette, men har idag også integrert tømmring, blikkenslager, taktekker og betongarbeider i en stor familie. Vår styrke ligger i at vi kan gjennomføre større og mindre oppdrag fra A til Å innenfor samme organisasjon. Dette har gitt oss en flott mulighet for vekst over flere år. 

Vi har i dag 28 flotte medarbeidere som daglig bidrar med sine styrker for at vi sammen skal skape flotte bygg. 
 
Vi kan nevne referansebygg i fleng som Bodø Aktiebryggeri, Norrøna hotell, Salten Damp og nå Bodø Domkirke som de mest profilerte her i byen. Vi har også bygget nye kontorer i eksisterende bygge masser for blandt annet Statens Vegvesen og Nav Forvaltning. Her har vi bygget topp moderne lokaler med våre underleverandører på teknisk fag. 
 
Vi er stolte av å si at vi er lærlingebedrift, byggmester, miljøfyrtårn sertifisert, Startbank godkjent og bidrar ofte til sponsing av lokale arrangement.
 
Så har du ett lite eller stort prosjekt du tenker på. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi skal prioritere å gi de beste løsninger og gode priser for våre partnere i Nordic Arena. Og skulle du ha spørsmål eller bare vil ha ferskbrygget kaffe kommer du innom våre superfreshe kontorer i Gamle Riksvei 112.