Inventum Bodø Kontorsenter AS

Fra etableringen i 1992 og frem til i dag, har vi gått hånd i hånd med en by i rivende utvikling. Som en ledende leverandør til et blomstrende, lokalt næringsliv og offentlig forvaltning, er vi din garantist for at du får en god dag på jobben. 

Tenk på det, du tilbringer halve livet på jobben, da er det også viktig at arbeidsdagen blir behagelig, funksjonell, effektiv og miljøvennlig. Inventum Bodø Kontorsenter er din totalleverandør med lokal forankring, inngående kunnskap om distriktet og en unik kompetanse. Vi leverer alt du trenger innen møbler og interiør, multifunksjonsmaskiner, audiovisuelt utstyr og ikke minst – vi kommer opp med løsninger som sørger for friske medarbeidere. Enten det dreier seg om heve- og senkebord, riktig belysning, ståbrett som motiverer til motiverer til stående arbeid eller støyabsorbenk som bidrar til et bedre arbeidsmiljø.

Og så må vi ikke glemme stemningen, den som kommer når du alltid har tilgang til en kopp med rykende varm, nybrygget kvalitetskaffe fra en av våre topp moderne kaffemaskiner. Vårt medlemskap i Inventum-kjeden betyr at du som kunde er sikret tilgang til noen av bransjens beste leverandører – det hele til svært konkurransedyktige betingelser.

Men det stopper ikke der. Vi i Inventum Bodø Kontorsenter er ditt personlige kompetansesenter. Vår fagfolk står alltid til rådighet når du trenger råd og tips. For mottoet våre er det samme som det alltid har vært:

– Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre!