Om oss

Om oss

Nordic Arena Bergen

Nordic Arena Bergen er et B2B nettverk for relasjonsbygging og utvikling av forretningsvirksomhet i Bergen og region vest. I tillegg til relasjonsbygging gir vi også medlemmene et skreddersydd faglig program som utvikler DEG som person. Både i forhold til jobben du skal gjøre og deg som menneske.

Vi er en arena hvor de personlige relasjonene knyttes og utvikles, og gjennom dette gjøre bedre og flere forretninger sammen, både med øket salg og bedre kjøp. Vår uavhegighet er en av våre styrker, og gir en betydelig bedre fleksibilitet i tilbud til våre medlemmer.

Vi er opptatt av å jobbe for at hver og en medlemsbedrift når sin målsetning med å være medlem. Vi promoterer, eksponerer og profilerer medlemsbedriftene både internt i nettverket, men også eksternt i næringslivet. Vi er medlemmenes tjener, og ønsker å tilrettelegge for at business kan gjøres for alle! Derfor spiller vi hele tiden på lag med medlemmene, og ønsker å yte vårt beste for å få de til å vokse og å hente ut sitt iboende potensiale.

Vi er en B2B arena hvor vi bygger tillit, samhold og ambassadørgrad for hverandre. Vi ønsker hverandre det beste og deler gladelig vår kunnskap og kompetanse med våre venner.

Vi verdsetter disse verdier høyt - og tror at det å etterleve disse er med på å skape varige resultater både individuelt og for bedriften.

I tillegg til Bergen, har Nordic Arena også nettverk i Bodø, Molde, Kristiansand, Kristiansund og Trondheim.

Et medlemskap i Nordic Arena har mange fordeler:

  • Styrke den lokale tilhørighet i regionen
  • Nettverket bidrar til økt omsetning og bedre innkjøp
  • Utvikling av gode og varige relasjoner
  • Tilbud om deltagelse på spennende arrangementer
  • Fag program skreddersydd for de som vil utvikle seg
Bli medlem

Nordic Arena Bergen

Tom Bøe

tom@nordic-arena.no

+47 400 22 110

Edvard Griegs vei 3A, 5059 Bergen

Bli medlem