Sørlandskjøkken åpner ny butikk og Lyskomponenter leverer belysning

Sørlandskjøkken åpner ny butikk og Lyskomponenter leverer belysning

13. september 2020

Sørlandskjøkken ekspanderer og åpner ny butikk på Forus 17. september.

Sørlandskjøkken har levert lokalprodusert kjøkken, bad og garderober til Sørlendinger i snart 15 år. Torsdag åpner vi butikk på Forus i Stavanger.  

Nærhet til kundene, sammensatte skap og kort leveringstider direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd har vært en suksess på Sørlandet. Vi tror dette også vil selge i Rogaland sier eier og daglig leder Rolf Kaafjord.

Og selvsagt er all belysning i den nye, flotte butikken fra Lyskomponenter. Vi handler av nettverket sier Rolf Kåfjord.

I første etasje i Heamyrå 19, er det bygd en butikk på 330 kvm, og det er ansatt to erfarne kjøkkendesignere, Anette Stenstad og Linda Kathrin Horpestad.

Sørlandskjøkken er et lite selskap som produserer ca 700 kjøkken i året, eies av tre ansatte, og har showrom i Kristiansand og i Arendal. Mottoet er at det skal være enkelt å handle kjøkken.

Kjøkkenene produseres i produksjonslokaler på Sørlandet, og sendes direkte ut til kundene. Det er ingen fordyrende eller forsinkende mellomledd, og dermed har Sørlandskjøkken kort leveringstid. De fleste modeller kan være ferdig montert hjemme hos kunde under tre uker etter at kjøkkenet ble bestilt og satt i produksjon. Det er ikke et flatpakket produkt. Skrogene blir levert ferdig sammensatt. Men til tross for at man får høy kvalitet, stilig design, og et norskprodusert kjøkken, er prisen overraskende fornuftig.


- Dette blir en ny og spennede tid for oss. Vi er en liten aktør i et stort marked, men likevel stor nok til å levere nærmere 700 kjøkkener i året. Det er på tide vi åpner for å levere kjøkken også vestover opp til Stavanger,og ikke kun i Agder, avslutter Rolf Kaafjord.

Besøk hjemmesid på www.sorlandskjokken.no

Nordic Arena Sør gratulerer med ny butikk og ønsker lykke til med åpningen 👍

Les også

MOOD Interiørarkitekter på Hunsøya
26.11.2020

MOOD Interiørarkitekter på Hunsøya

I de gamle fabrikklokalene i Hunsfos Næringspark finner du MOOD Interiørarkiteter. I det samme lokalet hvor bestefaren til gründeren var smed for Hunsfos. Det første interiørarkitektkontoret som leverer moderne og smarte løsninger. 

Les mer
Entelios ny strømleverandør til Servicepartner 1
13.10.2020

Entelios ny strømleverandør til Servicepartner 1

Entelios blir ny avtalepartner til Servicepartner 1 på strøm. Dette var en av mange avtaler som ble inngått på Nordic Arena Sør sin B2B-dag.

Les mer