Ordreboka er god

Ordreboka er god

26. mai 2020

Ordreboka er god, det lover godt – også utover 2020. Mal i Sør hadde i 2019 en omsetning på 26 - 27 MNOK og en målsetting om å nå over 30 MNOK i 2020.  


- Da korona`en rammet oss, gjorde vi som mange andre i entreprenørbransjen, vi la en plan – som hos oss innebar at de ansatte ble lite berørt. Vi malere jobber jo sammen med andre i prosjekt, derfor var det viktigste for oss å snakke sammen med våre samarbeidspartnere, noe som bl.a. resulterte i en oppdeling av faste team. Dette gjorde jo at vi kunne, og fortsatt kan spore eventuell smittespredning. Vi hadde e t høyere sykefravær i de 2 - 3 ukene som det sto mest på. Nå har det normalisert seg, sier Yngvar Aamodt, daglig leder i Mal i Sør.

Han forteller videre har jobbtilfanget i perioden har vært god, både på prosjekt og i privatmarkedet. I proffmarkedet skyldes dette store utbyggingsprosjekt som går sin gang – slik som Kvadraturen videregående skole, som er et samarbeid med HSH, hvor de to to eldste byggene, Bygg A og B mot Elvegaten og Rådhusgaten totalrenoveres, og Byhaven i Kristiansand. Videre er det oppstart på et større leilighetsprosjekt som Tangvall Park i Søgne og et prosjekt i Vennesla kalt Husmorgården.

I privatmarkedet sier Aamodt at dette har vært ganske likt som tidligere, men noe mindre på utvendig arbeid, nokså naturlig i en periode hvor flere har vært permitterte. 

- Byggebransjen har vært veldig heldige i forhold til mange andre bransjer, alt normaliserte seg veldig fort, avslutter Yngvar Aamodt.

Følg oss gjerne på Facebook så ser du mer av hva vi kan gjøre for deg.

 

 

Les også

Sørlandskjøkken åpner ny butikk og Lyskomponenter leverer belysning
13.09.2020

Sørlandskjøkken åpner ny butikk og Lyskomponenter leverer belysning

Sørlandskjøkken ekspanderer og åpner ny butikk på Forus 17. september.

Les mer
Mur i Sør kjøper nye biler hos Toyota Sør
08.09.2020

Mur i Sør kjøper nye biler hos Toyota Sør

Hyggelig melding fra Hans Martin Aamodt, driftsleder i Mur I Sør. – Vi har kjøpt 7 nye biler fra Toyota Sør av typen Proace.

Les mer