Eir har vært med i Nordic Arena en stund, men Arild Dale er et nytt fjes for mange. Han har ansvaret for kantinedriften på Sørlandet, og her finner du virkelig en mann som engasjerer seg for faget. At han er utdannet kokk, er heller ingen ulempe;
Etter 30 år utenbys vendte han nesa hjem til Sørlandet, og i august ble Per R. Svendsen ansatt som direktør på en av byens hotellpilarer, Radisson Blu Caledonien Hotel.
Tor Erik Suvatne har vært en del av Nordea siden 2001, og etter å ha hatt ulike lederroller er han nå leder for bedriftsmarkedet i Agder. Med lang erfaring fra bank trekker han frem menneskene og variasjonen av kunder som to soleklare grunner til at han trives i bransjen.
“Jeg har en forkjærlighet for mat og mener at en kantine er så mye mer enn et sted å spise. Det er et sted hvor vi kan påvirke ved å skape glede, entusiasme, og rett og slett en opplevelse du kan dele med kollegaene dine,”
Eir 4 Service driver i dag 19 kantiner rundt om på Sørlandet, og de jobber hele tiden med å gi det lille ekstra som utgjør en forskjell for både bedriftene de jobber med og menneskene som spiser der 🍲
Foruten mat har Arild et stort hjerte for mennesker og trekker frem arbeidet selskapet gjør for å motvirke utenforskap:
“Jeg har alltid vært glad i mennesker og det å bidra til at flere blir gitt en mulighet. Det snakkes mye om bærekraft, og vi må ikke glemme at dette også innebærer den sosiale bærekraften med å bekjempe utenforskap. Vi må redusere antallet som står utenfor arbeidslivet, og reiseliv og servicenæringen er en viktig del av løsningen. Vi sysselsetter mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse, inkludert akademisk og yrkesfaglig utdanning, samt de med hull i CV-en. Der er jeg glad for at Eir og tjenestene vi leverer kan være en mestringsarena for flere.”
Velkommen inn i nettverket, Arild – vi ser frem til mange gode matprater fremover!
Arild treffer du selvfølgelig på torsdagens nettverksmøte på Kilden 😉