Nettverkstur til Bodø

Nettverkstur til Bodø

1. september 2021

23. - 25. august dro vi til Bodø med over 70 deltakere fra Nordic Arena Sør.

En fin tur med fine folk som ble bedre kjent med hverandre i løpet av tre begivenhetsrike dager.

Under middagen første kvelden på Bølgen & Moi hadde vi besøk av direktøren for Bodø Næringsforum, Merete Nordheim og Elnar Remi Holmen fra Bodøregionens Utviklingsselskap, Brus. Her fikk vi høre om hva som skjer på næringsfronten i Bodø.

Dag to startet med et foredrag om pitching med amerikaneren Rick Salmon. Rick har bodd i Scandinavia i mange år og er en ledercoach, fasilitator og foredragsholder som jobber med entreprenører, ledere og lederteam. De siste åtte årene har han holdt workshops, seminar og foredrag i 34 land – alle med tema virkningsfull og klar kommunikasjon.

Foredrag og tilgang til Ricks online kurs på hvordan bygge nettverk, er sendt ut på mail til alle i nettverket.

Etter lunch var det ribtur til Saltstraumen.

Kvelden ble avsluttet på Bryggerikaia med skalldyrbord, opptreden av Eli Berg og deretter et forrykende nordnorsk show med leder av Nordic Arena i Bodø, Aleksander Torsvik Emilsens band "Min Trio".

Dag tre startet med en fin tur i sola til Bodøgaard. Bodøgaard - kunst & kultur har Nord-Norges største private samling av kunst og kulturgjenstander. Vi var også heldige og fikk med oss en utstilling av Sverre Koren Bjertnes.

I tillegg til informasjon om stedet og kunsten fra Harald Bodøgaard hadde vi en presentasjon av en av våre medlemmer, Scan Trade ved Øystein Larsen.

Etter en god lunch hadde vi en et spennede foredrag fra Randi Granvold og Kjell-Ove Klauset i 07 Media om bærekraft og hvordan dette fungerer som tematikk i historiefortelling.

Turen ble avsluttet med konkurranse i tørrfiskkasting:)

Takk for turen til engasjerte nettverksmedlemmer!

Foredrag Rick SalmonRibturRibturRibturPitchingOle Stenbro - tørrfiskkasting07 Media - bærekraftLunch på BodøgaardEli BergStian Tungland - vinner

Les også

Har solgt 16 biler til medlemmer
16.10.2021

Har solgt 16 biler til medlemmer

Nok en gang var B2B dagen 14. oktober en stor suksess for mange av bedriftene i nettverket.

Les mer
Nettverkstur til Bodø
01.09.2021

Nettverkstur til Bodø

23. - 25. august dro vi til Bodø med over 70 deltakere fra Nordic Arena Sør.

Les mer