Nettverkstur til Ålesund juni 2022

Nettverkstur til Ålesund juni 2022

mandag 13. juni 2022

Her kommer en liten reiserapport fra årets nettverkstur til Ålesund - en oppsummering for de som deltok og og en informasjon og inspirasjon for dere som dessverre ikke hadde anledning.

Flyturen fra Kristiansand til Ålesund forløp uten problemer og etter en kort busstur til Ålesund var alle raskt innsjekket på rommene. Hotel Brosundet ble godt mottatt og er et «designhotel» med fantastisk beliggenhet.

Middagen på XL Diner ble en opptur og mange smakte for første gang tre forskjellige Bacalaoer; italiensk, portugisisk og spansk.

Avreisen onsdag morgen til Trandal og Christians Gaard i fantastisk vær. Turen inn Hjørundfjorden med snøkledde Sunnmørsalper og gårder der «ingen kunne tru at nokon kunne bu» spredt langs hele fjorden vare en flott opplevelse.

Christians Gaard med den helt spesielle «ronsen» eller «husken» ble et yndet foto-objekt:)

Flott foredrag om bilens betydning og ikke minst om forventninger til utvikling i de krevende leveranse og logistikk utfordringer som er pr i dag i markedet. Ikke fokus på merker, men på økonomi og struktur i et meget betydningsfullt markedssegment. Pr i dag er det over 100.000 biler som står i ordre i Norge som en ikke vet når blir levert – nesten 1 års normalår i omsetning. Krigen i Ukraina er en vesentlig faktor pga produksjon av ledningsnett og mikrochips til de fleste el-biler.

IPad Race i sentrum av Ålesund ved ankomst ble en god mulighet for å bygge relasjoner i de lagene som var satt opp på forhånd. Mange nye bekjentskaper ble stiftet med mulighet for fremtidig business.

Middag på Teaterfabrikken og ikke minst konsert med musikeren og entertaineres Frode Alnæs ble også meget bra mottatt.

Torsdag etter frokost gikk turen til NMK – Norsk Maritimt Kompetansesenter med flotte lokaler og spennende foredrag om innovasjon gjennom bruk av teknologi og digitalisering ble en vekker for mange. Vanskelig her å gjengi hva som ble fortalt, men en ting er sikkert  - hadde vi hatt de samme muligheter som andre byer ift digitale simuleringer så ville kanskje Gartnerløkkaproblematikk eller containerhavna vært løst?

Flotte presentasjoner av IT Styring og Mood Interiørarkitekter – samt informasjon fra oss i Nordic Arena før lunch og avreise til flyplass.

Takk for en fin tur!

 

 

Les også

Medco dinHMS Agder signerer avtale med Bouvet
28.10.2023

Medco dinHMS Agder signerer avtale med Bouvet

Ett av målene til Nordic Arena Sør er å skape verdi for medlemmene i nettverket. Da er det ekstra hyggelig når avtaler signeres på nettverksmøter. Denne gangen var det Medco dinHMS Agder som på fagdagen 26. oktober signerte avtale med Bouvet Region Sør.

Les mer
Et fantastisk foredrag på STUP
08.09.2023

Et fantastisk foredrag på STUP

JAZZATHLETE - Håkon William Skog Erlandsen imponerte alle på nettverksmøtet 7. september med sin historie og musikken.

Les mer