Mizuno + Trainee Sør = sant

Mizuno + Trainee Sør = sant

tirsdag 28. mars 2023

Børge Wetteland fra Mizuno Norge og Anna Gunningberg fra Trainee Sør signerte torsdag samarbeidsavtalen der Mizuno går inn som medlem i Traniee Sør.  Avtalen innebærer at Mizuno blir en mulig arbeidsplass for traineene i løpet av programmet. Avtalen ble signert på Nordic Arenas B2B dag på Strand Hotel Fevik.

"Vi ser frem til et spennende samarbeid med Trainee Sør. Vi har fulgt med på Trainee Sør lenge, og er imponert over arbeidet som gjøres. Mizuno opererer i en bransje med stadig endrede rammevilkår. I den forbindelse ønsker vi å se på muligheter for å få tilgang på kompetanse utenfra som kan bistå oss i dette arbeidet. Vårt mål er også å vise oss frem som selskap til nye høyt utdannede, kompetente og potensielle fremtidige arbeidstakere, sier Børge Wettland.

"Vi setter stor pris på at Mizuno ønsker å delta i et samarbeid med Trainee Sør. Mizuno har i fremtiden behov for dyktig kompetanse innen ulike fagområder og det er gledelig at vi får muligheten til å tilføre unge høyt utdannede traineer med ulik faglig bakgrunn til et så spennende internasjonalt selskap som Mizuno", sier en fornøyd Anna Gunningberg.
 
Trainee Sør tiltrekker fremtidens kompetanse

Trainee Sør er organisert med formål om å tiltrekke og beholde kompetanse til Sørlandet. Nettverket av medlemsbedrifter får tilgang til høyt nyutdannede kandidater med master som tilfører verdifull kunnskap og nye impulser til bedriften for en periode. I tillegg får bedriftene bygget nettverk med traineer og andre virksomheter på Sørlandet. Kompetanser vi rekrutterer er blant annet teknologi, IT, samfunn, bærekraft, økonomi, HR, kommunikasjon, innovasjon og entreprenørskap. De skal utvise engasjement for et bærekraftig og moderne samfunn.
 
En unik start

Traineene deltar i et 18 måneders program. De er trainee i tre ulike bedrifter. De får tett oppfølging og personlig utvikling. Programmet passer for de som er nysgjerrige og brenner for å bidra til Sørlandets vekst. Opptak av traineene skjer to ganger i året, med oppstart i mars og september.
 
Virksomhetene som er medlem har som mål å engasjere en trainee for 6 måneder, minst hvert 3.år. Man er knyttet til Trainee Sør-nettverket også i perioder uten trainee.

Sjekk hvilke bedrifter som er medlem
 
Fordeler med deltagelse i Trainee Sør:

    •    Uforpliktende tilgang til ny kunnskap og nye impulser
    •    Få innspill som kan utfordre etablerte normer, synspunkt og holdninger i virksomheten
    •    Vise virksomheten frem til et nettverk av potensielle arbeidstakere
    •    Bygge nettverk med andre virksomheter og nyutdannede på Sørlandet
    •    Tilgang til arenaer for samspill med virksomheter innen både offentlig og privat næring
 

Les også

En sommerprat med Morten Skraastad i Kristiansand Dyrepark
16.06.2024

En sommerprat med Morten Skraastad i Kristiansand Dyrepark

Hva er det som er stort for voksne, men større for barn?
Jo, det er Dyreparken selvfølgelig 🐅🐒🎠

Dyreparken har vært med i Nordic Arena siden 2017 og er representert ved kommersiell direktør Morten Skraastad
og administrerende direktør Per Arnstein Aamot. Vi har tatt en prat med Morten.

Les mer
Vellykket nettverkstur til Guildford
12.06.2024

Vellykket nettverkstur til Guildford

Tusen takk for en fantastisk nettverkstur til Guildford, England 3. - 5. juni 2024 med 70 deltakere fra 55 bedrifter.

Les mer