Medlemmer

ABACON Økonomi AS

ABACON Økonomi er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret.

Les mer

Abacus

Er du klar for en skyreise? Da er du på rett sted!

Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger – som sikrer en effektiv og problemfri hverdag.

Vi jobber hardt for å levere langt over forventning, og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine fagfelt.

Les mer

Ability

Ability leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning innen renhold, kantine, eiendomsdrift, hotell og alle typer uteområder.

 

Les mer

Accommodate

Accommodate er eventbyrået som tar både Nordic og andre til plasser du kanskje ikke hadde tenkt på. Gjennom sin kunnskap og erfaring, kombinert med sin personlige touch og relasjon kan Accommodate lage helt unike reiser for deg og bedriften din.

Les mer

Advokatfirmaet Kyrre ANS

Advokat i Bergen med spisset juridisk kompetanse

Vi er et advokatfirma som holder til sentralt i Bergen. Vi tilbyr spesialisert juridisk bistand til næringsdrivende, kommuner og andre offentlige instanser, samt til privatpersoner.

Les mer

Aplia

Unike digitale spesialister som hjelper deg med et prosjekt du allerede har på gang, eller et prosjekt du ønsker å utvikle. 

Les mer

Astrea

Astrea har spesialisert seg innenfor rekruttering av ledere, og har ulike områder de kan bistå ditt firma på. Spennende mennesker med mye erfaring som ønsker å hjelpe til der det er behov blant medlemmene. 

Les mer

BARA Eiendom

Bara Eiendom er et ambisiøst eiendomsselskap som brenner for byutvikling! Selskapet er over 100 år og har en unik historie preget av kremmerånd, mot og kreativitet.                                                                                                       

Les mer

Beck Live

Beck Live er en konsert & festival arrangør som hovedsakelig booker band og artister til arrangementer i Bergen & Oslo-området.

Les mer

Bemex Rekruttering AS

VI BEMANNER BERGEN!
Om du trenger midlertidig bemanning eller en ny medarbeider i en permanent stilling kan vi hjelpe deg.

Les mer

Bygg og Murpartner AS

Bygg og Murpartner Bergen AS leverer til avtalt tid og pris! Vi kan levere muring, tømring, malerarbeid og rehabilitering av bad. 

 

 

Les mer

Cotec Medieteknikk

Står du ovenfor et prosjekt hvor kommunikasjon er nøkkelen, og opplever medietekniske utfordringer innen lyd, lys, bilde og kamera?

Les mer
1 2 3 4 Neste