Medlemmer

ABACON Økonomi AS

ABACON Økonomi er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret.

Les mer

Abacus

Er du klar for en skyreise? Da er du på rett sted!

Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger – som sikrer en effektiv og problemfri hverdag.

Vi jobber hardt for å levere langt over forventning, og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine fagfelt.

Les mer

Ability

Ability leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning innen renhold, kantine, eiendomsdrift, hotell og alle typer uteområder.

 

Les mer

Advokatfirmaet Kyrre ANS

Advokat i Bergen med spisset juridisk kompetanse

Vi er et advokatfirma som holder til sentralt i Bergen. Vi tilbyr spesialisert juridisk bistand til næringsdrivende, kommuner og andre offentlige instanser, samt til privatpersoner.

Les mer

Astrea

Astrea har spesialisert seg innenfor rekruttering av ledere, og har ulike områder de kan bistå ditt firma på. Spennende mennesker med mye erfaring som ønsker å hjelpe til der det er behov blant medlemmene. 

Les mer

BARA Eiendom

Vi er en solid Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 års jubileum i høst. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med attraktive eiendommer sentralt beliggende i sentrum og Kronstadparken, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

Les mer

Bemex Rekruttering AS

VI BEMANNER BERGEN!
Om du trenger midlertidig bemanning eller en ny medarbeider i en permanent stilling kan vi hjelpe deg.

Les mer

Bygg og Murpartner AS

Bygg og Murpartner Bergen AS leverer til avtalt tid og pris! Vi kan levere muring, tømring, malerarbeid og rehabilitering av bad. 

 

 

Les mer

Fana Optikk

Siden 1963 har vi forsynt bergensere med moteriktige tilbehør som ser godt ut.

Les mer

Fossdal Services AS

Fossdal Services AS er en salgs- og servicebedrift rettet mot Autoverksteder og industribedrifter.

Les mer

Greenhat People AS

Motiverte og engasjerte medarbeidere omsetter mer og er mindre syk.

Les mer
1 2 3 4 Neste