Medlemmer

ABACON Økonomi AS

ABACON Økonomi er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret.

Les mer

Abacus

Trygge reiser til skyen med Abacus.
Abacus bistår 1400 virksomheter, med ulike ønsker og behov for automatisering og digitalisering. Vi kartlegger hvor skoen trykker mest, og flytter IT-løsningene over i skyen – i fornuftig tempo.

Les mer

Advokatfirmaet Kyrre ANS

Advokat i Bergen med spisset juridisk kompetanse

Vi er et advokatfirma som holder til sentralt i Bergen. Vi tilbyr spesialisert juridisk bistand til næringsdrivende, kommuner og andre offentlige instanser, samt til privatpersoner.

Les mer

Apriil Story AS

Apriil Story AS er et kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på å jobbe med bedrifters egne og fortjente medier. Vår prosess kaller vi Content Xperience og omhandler tre viktige områder..

Les mer

Atea AS

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og bruker kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge.

Les mer

Avarn Security

Rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige og Finland står nå samlet bak ett felles navn hvor vi har som mål å trygge mennesker og verdier. Navnet Avarn Security gir tydelige assosiasjoner til omverden om at vi driver med trygghet og sikkerhet.

Les mer

AVIS

Avis Bilutleie ønsker å gi deg som kunde en førsteklasses leiebil opplevelse."We try harder" har da også vært selskapets slagord siden det ble lansert i 1962 av Warren e. Avis.

Les mer

BARA Eiendom

Vi er en solid Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 års jubileum i høst. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med attraktive eiendommer sentralt beliggende i sentrum og Kronstadparken, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

Les mer

Bergen Bemanning AS

VI BEMANNER BERGEN!
Om du trenger midlertidig bemanning eller en ny medarbeider i en permanent stilling kan vi hjelpe deg.

Les mer

Bergen Kino

Bergen Kino AS er et aksjeselskap som driver kinovirksomhet i Bergen. Selskapet driver de to kinokompleksene Konsertpaleet og Magnus Barfot.

Les mer

Bygg og Murpartner AS

Bygg og Murpartner Bergen AS leverer til avtalt tid og pris! Vi kan levere muring, tømring, malerarbeid og rehabilitering av bad. 

 

 

Les mer

Caeli System AS

Caeli System as har utviklet et utstillingssystem som er trykkluftbasert.

Les mer
1 2 3 4 5 Neste