Medlemmer

ABACON Økonomi AS

ABACON Økonomi er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret.

Les mer

Abacus

Trygge reiser til skyen med Abacus.
Abacus bistår 1400 virksomheter, med ulike ønsker og behov for automatisering og digitalisering. Vi kartlegger hvor skoen trykker mest, og flytter IT-løsningene over i skyen – i fornuftig tempo.

Les mer

Advokatfirmaet Kyrre ANS

Advokat i Bergen med spisset juridisk kompetanse

Vi er et advokatfirma som holder til sentralt i Bergen. Vi tilbyr spesialisert juridisk bistand til næringsdrivende, kommuner og andre offentlige instanser, samt til privatpersoner.

Les mer

April Story AS

Apriil Story AS er et kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på å jobbe med bedrifters egne og fortjente medier. Vår prosess kaller vi Content Xperience og omhandler tre viktige områder.

Les mer

Arctic Spas Vest AS

Arctic Spas Vest er Bergens største og mest veletablerte butikk for utendørs massasjebad.

Les mer

Atea AS

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og bruker kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge.

Les mer

Avarn Security

Rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige og Finland står nå samlet bak ett felles navn hvor vi har som mål å trygge mennesker og verdier. Navnet Avarn Security gir tydelige assosiasjoner til omverden om at vi driver med trygghet og sikkerhet.

Les mer

AVIS

Avis Bilutleie ønsker å gi deg som kunde en førsteklasses leiebil opplevelse."We try harder" har da også vært selskapets slagord siden det ble lansert i 1962 av Warren e. Avis.

Les mer

Avitron AS

Selskapet er relativt nyetablert, og bak selskapet står Sjur Løbrot og Per Lillebøe (50/50). Sjur er utdannet innen elektro og automasjon og har god teknisk kompetanse, mens Per har ansvaret "backoffice". Selskapet retter seg inn mot salg av LED belysning til Proffmarkedet - dvs butikker, kontor og industri.

Les mer

BARA Eiendom

Vi er en solid Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 års jubileum i høst. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med attraktive eiendommer sentralt beliggende i sentrum og Kronstadparken, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

Les mer

Berendsen

Berendsen Tekstil Service AS er en markedsledende servicevirksomhet som leier ut og vasker arbeidstøy, matter, mopper og hygieneløsninger. Vi har kunder innen private og offentlige virksomheter.

Les mer

Bergen Bemanning AS

VI BEMANNER BERGEN!
Om du trenger midlertidig bemanning eller en ny medarbeider i en permanent stilling kan vi hjelpe deg.

Les mer
1 2 3 4 5 Neste