Medlemmer

Safari Catering

«Et fantastisk måltid er nøkkelen til en vellykket fest!» Safari Catering er en solid totalleverandør av catering og selskapslokaler.

Les mer

Scandic Hotels

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 57 000 hotellrom, i 6 land.

 

Les mer

Schibsted

Schibsted er en pådriver for uavhengig journalistikk, samt effektive og trygge markedsplasser - den enkleste veien til det norske folk.

Les mer

Securitas

Vi er totalleverandør av sikkerhetsløsninger som er lønnsomme for kunden og for Securitas. Vi tar ansvaret for hele risikobildet til våre kunder, og setter sammen tjenester og produkter som skaper en løsning som innfrir kundens behov.

Les mer

Sense

Sense Psykologi & Konsulenttjenester er et selskap bestående av privatpraktiserende psykologer og konsulenter. 

Les mer

Service Elektrikeren AS

Service Elektrikeren ble etablert i 1993 for å ivareta private og bedrifters behov for en rask, servicevennlig og seriøs elektriker.

Les mer

Service på 123

Service på 123 leverer servicetjenester med et høyt nivå til rett pris. Vi er en lokal leverandør med 25 års kompetanse.

Les mer

Servicepartner1

Servicepartner 1 – en ren fornøyelse!
Servicepartner 1 leverer servicetjenester i Hordaland, Aust- og Vest-Agder samt Telemark. Vår filosofi kan summeres opp i vårt slagord – "En ren fornøyelse"

Les mer

Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank. Vi er et komplett finanshus for mer enn 250.000 person- og bedriftskunder.

Les mer

Sport Norge AS

Sport Norge er en nasjonal fagsportskjede med hovedkontor i Bergen. Kjeden består av fullsortiments sportsbutikker og individuelle spesialbutikker.

Les mer

Svanevik Transport AS

Vi er en totalleverandør av transport- og krantjenester til de som er i behov for slike tjenester i Bergen og har i egen bilpark et bredt utvalg av utstyr.

Les mer

SYNK MEDIA AS

Vi er et produksjonsselskap som produserer film- og videoinnhold, med fokus på bedriftsmarkedet og merkevarebygging.

Les mer
1 2 Neste