Medlemmer

SATS

SATS er Nordens ledende treningssenterkjede med 10 sentre i Bergen.

Les mer

Scandic Hotels

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 57 000 hotellrom, i 6 land.

 

Les mer

Schibsted

Schibsted er en pådriver for uavhengig journalistikk, samt effektive og trygge markedsplasser - den enkleste veien til det norske folk.

Les mer

Securitas

Vi er totalleverandør av sikkerhetsløsninger som er lønnsomme for kunden og for Securitas. Vi tar ansvaret for hele risikobildet til våre kunder, og setter sammen tjenester og produkter som skaper en løsning som innfrir kundens behov.

Les mer

Sense

Sense Psykologi & Konsulenttjenester er et selskap bestående av privatpraktiserende psykologer og konsulenter. 

Les mer

Service Elektrikeren AS

Service Elektrikeren ble etablert i 1993 for å ivareta private og bedrifters behov for en rask, servicevennlig og seriøs elektriker.

Les mer

Service på 123

Service på 123 leverer servicetjenester med et høyt nivå til rett pris. Vi er en lokal leverandør med 25 års kompetanse.

Les mer

Tidsbanken AS

Hos Tidsbanken skaper vi vinnere. Tidsbanken hjelper deg å med få størst mulig effekt ut av dine menneskelige ressurser.

Les mer

Tryg

Vi er stolte av å være Nordens nest største skadeforsikringsselskap, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige.

Les mer

Vestland Eiendom og Bolig Utvikling AS

Har du en eiendom som du vurderer å utvikle eller selge? Vestland Eiendom og Boligutvikling hjelper deg med å se mulighetene for din eiendom, enten du selv ønsker å bygge eller selge.

Les mer

VIEW Ledger AS

Med over 14 års erfaring med skybaserte økonomisystemer hjelper vi bedrifter med å digitalisere økonomi- og regnskapsfunksjonen, slik at de får effektive og skalerbare løsninger.

Les mer

Voss Resort

Om lag 1 time og 20 min frå Bergen sentrum er ein i Vestlandets største skibygd og Voss Resort sitt fantastiske skianlegg. Her er det aktiviteter heile året i umiddelbar nærheit både for store og små.

Les mer
1 2 Neste