Nettverksmøte i Nidarosdomen

12. februar 2020

Årets første nettverksmøte ble avholdt i ærverdige Nidarosdomen og Erkebispegården. Les mer og se video!

Det ble en flott kveld med over 110 deltager.

Del hele startet i Herresalen der "Guide Jonas" ga oss et flott innblikk i historien rundt Kongene som hang på veggen. Så ble vi tatt videre i to puljer til Nidarsodomen og Riksregaliene. De fleste hadde nok vært i Nidarosdomen før men nå fikk vi en nydelig opplevelse med et Gregorianskkor som fylte salen og veggene med nydelig sang. Kronjuvelene som ligger inne i Erkebispegården er det ikke så mange som har sett og der fikk vi også gode historiefortellinger som ga oss innblikk i de forskjellige historiene til de forskjellige kronene som var der.

Så flyttet vi oss over til Øystein salen for litt forfriskninger og et innblikk i hva Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider holder på med. Bjørgvin Thorsteinsson som er direktør sto for det innlegget.

Så var det klart for et herlig måltid som Nordic Arena medlem Hegstad Blakstad sto for. Tre retters middag med riktig drikke til.

Les også

Julelunsj Nordic Arena
10.12.2020

Julelunsj Nordic Arena

Den tradisjonelle julelunsjen i Nordic Arena ble avholdt på nyoppussede Thon Hotel Prinsen. Les mer og se filmsnutt fra julelunsjen.

Les mer
Lutefiskaften i Nordic Arena
05.11.2020

Lutefiskaften i Nordic Arena

Årets lutefiskaften i Nordic Arena ble holdt over to dager.

 

Les mer