Nettverksmøte i Nidarosdomen

12. februar 2020

Årets første nettverksmøte ble avholdt i ærverdige Nidarosdomen og Erkebispegården. Les mer og se video!

Det ble en flott kveld med over 110 deltager.

Del hele startet i Herresalen der "Guide Jonas" ga oss et flott innblikk i historien rundt Kongene som hang på veggen. Så ble vi tatt videre i to puljer til Nidarsodomen og Riksregaliene. De fleste hadde nok vært i Nidarosdomen før men nå fikk vi en nydelig opplevelse med et Gregorianskkor som fylte salen og veggene med nydelig sang. Kronjuvelene som ligger inne i Erkebispegården er det ikke så mange som har sett og der fikk vi også gode historiefortellinger som ga oss innblikk i de forskjellige historiene til de forskjellige kronene som var der.

Så flyttet vi oss over til Øystein salen for litt forfriskninger og et innblikk i hva Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider holder på med. Bjørgvin Thorsteinsson som er direktør sto for det innlegget.

Så var det klart for et herlig måltid som Nordic Arena medlem Hegstad Blakstad sto for. Tre retters middag med riktig drikke til.

Les også

Krambua
19.05.2020

Krambua

En av de eldste restaurantene i byen er Krambua. Du finner den selvsagt i Krambugata som er en koselig gate i Trondheim. Inne i restauranten finner du også koselige Thomas Haug som sammen med sine ansatte gir deg en flott matopplevelse med god gammel husmannskost. 

Les mer
Hegstad Blakstad AS
14.04.2020

Hegstad Blakstad AS

I Nordic Arena har vi mange firma som kan hjelp dere i den situasjonen som vi har havnet i. Vi besøkte Hegstad Blakstad AS og fikk høre litt om det de kan tilby dere medlemmer. Se videosnutt her.

Les mer