Hjemmeside

Nordic Arena med ny hjemmeside

1. februar 2020

Nordic Arena ble startet opp første gang i Trondheim i 2008. I dag er vi nesten over hele landet med nærmere 350 medlemsbedrifter. Nordic Arena befinner seg fra Bodø i nord til Kristiansand i sør

Nordic Arena ble laget for at det skulle være ett businessnettverk for lokale bedrifter i Trondheim.

Noe av erfaringene som var gjort gjennom andre nettverk var at det var for mange selgere og lite kjøpere. Så i Nordic Arena skal det være beslutningstagere som representerer bedriften, slik at det er mulig å selge men også gjøre gode kjøp. I tillegg ble det bestemt at det skulle være en viss bransjeeksklusivitet slik at det ikke for stor konkurranse i nettverket i de forskjellige bransjene.

Det er ingen tvil om at dette har slått bra til da det i dag er Nordic Arena i Bodø, Trondheim, Molde, Bergen og Kristiansand.

I enden av en god relasjon oppstår det ofte business.

Les også

Krambua
19.05.2020

Krambua

En av de eldste restaurantene i byen er Krambua. Du finner den selvsagt i Krambugata som er en koselig gate i Trondheim. Inne i restauranten finner du også koselige Thomas Haug som sammen med sine ansatte gir deg en flott matopplevelse med god gammel husmannskost. 

Les mer
Hegstad Blakstad AS
14.04.2020

Hegstad Blakstad AS

I Nordic Arena har vi mange firma som kan hjelp dere i den situasjonen som vi har havnet i. Vi besøkte Hegstad Blakstad AS og fikk høre litt om det de kan tilby dere medlemmer. Se videosnutt her.

Les mer