Medlemmer

ØkonomiBistand AS

Som en av Visma Software sine største partnere driver ØkonomiBistand med rådgivning, konsulenttjenester og salg av programvare og tjenester tilknyttet økonomi, logistikk, CRM og lønn til bedrifter, organisasjoner og næringsdrivende.

Les mer

Scandic Alexandra

Midt i Molde sentrum ligger ærverdige Scandic Alexandra. Hotellet med sin rike historie så dagens lys allerede i 1883. Hotellet har de siste årene startet på en omfattende restaurering, hvor siste skudd på stammen er et nytt flott møterom og den eksklusive Alexandrasuiten.

 

Les mer

Scandic Seilet Hotel

«Som det største hotellet på Nordvestlandet er Scandic Seilet et konferansehotell helt utenom det vanlige – med stor kapasitet, intim atmosfære og spektakulære omgivelser rommer vi både små og store grupper opptil 800 personer.

Les mer

Silseth Sten AS

Silseth Sten AS drives i dag av 4. generasjon etter grunnleggeren av steinindustrien i Eide. Hovedsakelig produksjon av gravminner. Leverer også fasader og gulv i naturstein til byggebransjen.

Les mer

SpareBank 1 Regnskapshuset avd. Molde

SpareBank 1 Regnskapshuset avd. Molde

Økonomisenteret avd Molde har endret navn til SpareBank 1 Regnskapshuset avd Molde. Vi leverer lønn- og regnskapstjenester til kunder innenfor alle kundegrupper.

Les mer

Sparebank1 SMN

SpareBank 1 SMN er regionens ledende finanskonsern og en av seks eiere i SpareBank 1-alliansen. Konsernet har med sine datterselskaper 1200 ansatte.

Les mer

Sparebanken Møre

Sparebanken Møre

• 30 kontor i Møre og Romsdal

• 385 årsverk

• Den største banken i Møre og Romsdal

• Betydelig bidragsyter i lokalsamfunnet

VI HØRER TIL HER!

Les mer

Strandens Catering Og Selskapsmat

Vi leverer alt innen Catering og Selskapsmat.

Ta kontakt!

Les mer

SYD Mat & Vinbar

På Syd kan du smake et stort utvalg av viner servert på glass og flaske. Selv om utvalget er størst på Italienske viner vil du også finne gode kjøp fra Frankrike, Tyskland og Spania.

Les mer

Teatret Vårt

Teatret Vårt, Regionteatret i Møre og Romsdal ble startet i 1972, og er landets nest eldste regionteater. Som et regionalt teater har Teatret Vårt turné-ansvar for hele Møre og Romsdal fylke.

Les mer
1 2 Neste