Medlemmer

Aktiv Trening as

Aktiv trening er en kjede med 14 treningssenter. 12 stk her på Nordvestlandet og 2 på Sørlandet. Ved avd Molde har vi meget godt utstyrt styrke og kondisjonsoner, samt tilknytt personlige trenere og fysioterapeut.

Les mer

AMFI Roseby

AMFI Roseby ligger ved innkjøringen til Molde, i ca 10 minutters gåavstand fra sentrum. Gratis parkering - også i parkeringshuset!

Les mer

Axbit

Axbit er en gjeng med stor lidenskap for moderne teknologi. Vi utvikler smarte løsninger og teknologi som skaper digitale muligheter, skreddersydd for deg. Vi leverer kvalitet gjennom å bygge tillit og gjensidig forståelse med et solid teknologisk miljø innad i bedriften. Teknologibransjen utvikles lynraskt, heldigvis brenner våre kolleger for å holde seg oppdatert, slik at vi kan være din beste samarbeidspartner i den digitale utviklingen.

Les mer

BDO AS

Regionens største og ledende revisjons- og rådgivningsselskap.

Les mer

Bertel O. Steen Molde

Bertel O. Steen Molde er distriktets største bilforhandler som selger både lette og tunge kjøretøyer innenfor bilmerkene vi representerer. Vi er forhandler for merkene:  Mercedes Benz, Peugeot, Citroën, Kia og Opel. 

Les mer

Bohus Løding AS

Bohus Molde holder til på Molde Storsenter der vi har vår butikk og lager. Vi er Moldes ledende møbel og interiør butikk og har for tiden 11 ansatte.

Les mer

BRATSETH AS

BRATSETH AS er leverandør av tekniske installasjoner, prosjektering, installasjon og service. BRATSETH har hovedkontor på Sunndalsøra og avdelingskontor i Molde.

Les mer

Circle K Bolsønes

CK Bolsønes er en bensinstasjon som ligger på Bolsønes området ved E39. Stasjonen har 8 pumper til personbil og eget truck diesel anlegg for større kjøretøy.

Les mer

Classic Norway Hotels AS

Classic Norway Hotels er en hotellkjeden med 14 særegne hoteller og rorbuer på Vestlandet, i Lofoten og på Sørlandet.

Les mer

EiendomsMegler1 Midt-Norge

EiendomsMegler1 Midt-Norge er et av landets ledende meglerforetak, og er et heleid datterselskap av SpareBank1 SMN, SpareBank1 Nordvest og SpareBank1 Sunnmøre.

Les mer

FAFE AS

FAFE trans AS som driver med transport i midtnorge og dekker i dag fra Trondheim i nord til Førde, Florø og Måløy i sør, daglig.

Les mer

Fliseksperten

Fliseksperten AS samarbeider nært med Fag Flis på salg av fliser, ta kontakt med oss først for gode muligheter.

Les mer
1 2 3 4 5 Neste