Reinhartsen

Reinhartsen

Helt siden bestefar Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. Våre kokker og fiskeeksperter gir deg råd om hvordan råvarer og produkter tilberedes til sunne og smakfulle måltid.

Reinhartsen har opp gjennom tidende mottatt en rekke utmerkelser for sin evne til innovasjon og nytenkning! 

Dagens fangst leveres direkte til vårt fiskemottak. I fiskekummene finner du levende fisk og skalldyr.

Gjennom hele året har vi tilgjengelig det meste av sesongens sjømat i vår fiskebutikk i Lillemarkens og vårt utsalg. Vårt anerkjente kjøkken produserer daglig fiskemat og produkter til catering.

Reinhartsens røykeri for sjømat, er det eneste i Kristiansandsdistriktet. I sommerhalvåret kan du også nyte fersk sjømat take away i vårt populære Bryggekjøkken. Resten av året får du dette i vår fiskebutikk i Lillemarkens. Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert.

Reinhartsen er en familiebedrift, og eies i dag av Reidar Fredriksen som er 3. generasjons eier. Han var også Norges første fiskehandler med fagbrev.

Ønsker du lunsj, overtidsmat eller festmat når bedriften din skal markere noe spesielt? 

Trenger du tips til lokale, håndlagde ansattegaver litt utenom det vanlige?

Vi arrangerer også populære fileteringskurs, mat & kunst-kvelder når team-building står på agendaen.

Se oppskrifter, råd og tips på www.reinhartsen.no

Ikke nøl med å kontakte oss!