Møtebyen Kristiansand

Møtebyen Kristiansand

Møtebyen Kristiansand er en nysatsing for å skape flere konferanser/kongresser og store events i vår by. Det er et samarbeid mellom de ulike aktørene i dette markedet (hoteller, kongressenter, aktivitetstilbydere etc.), UIA, Sykehuset og Kristiansand Kommune. 

Møtebyen Kristiansand kan stå for en søknadsprosess på et arrangement du kunne tenkt deg å få til byen, og være den som hjelper med å ta alt det praktiske rundt arrangementet. Som for eksempel sette deg i kontakt med riktige instanser vedr. finansiering, planlegging og gjennomføring. Da gjenstår det for det meste å være vertskap og faglig ansvarlig for innhold i arrangementet.

Om du sitter i en posisjon hvor du ønsker å skape noe nytt i byen, noe som bygger renomme for din interesse eller fag, men synes det virker som mye jobb og ikke helt vet hvordan man gjør dette, så er nettopp Møtebyen opprettet for deg.

Det beste av alt er at det er gratis. Møtebyen Kristiansand tilbyr hjelp til alle som ønsker å få til nye arrangement, så ikke nøl om du sitter med en liten ide. Ta kontakt for en kaffe i første omgang, så tar vi det derfra!


Maria Barstad

MARIA BARSTAD

Salgssjef

maria@usus.no

+47 951 45 814