Ser fram til innovative løsninger og spennende samarbeid på tvers 

Ser fram til innovative løsninger og spennende samarbeid på tvers 

14. april 2021

I 2020 kom Kilden inn som medlem i Nordic Arena Sør.

Økt fokus på bedriftsmarkedet i byen, er en av årsakene. 

- Heldigvis har mange et forhold til Kilden, men gjerne som privatpersoner. Når vi valgte å gå inn i Nordic Arena Sør, er det for å vise oss fram også som en viktig samarbeidspartner for næringslivet sier Janneke Aulie, salgs- og markedssjef i Kilden.

De siste årene har vi hatt økt fokus på bedriftsmarkedet og ser at de som benytter Kilden til eventer, firmakvelder, sommerfester og julebord, er veldig fornøyd og får en opplevelse de ikke kan få andre steder. Kilden har et rikholdig tilbud til denne gruppen, vi kan skreddersy helt spesielle opplevelser for grupper i alle størrelser.

I tillegg har vi lenge vært store i kurs og konferansemarkedet og kan tilby gode løsninger for dette, sier Janneke.

Det var i 2020 at Kilden bestemte seg for å gå inn i Nordic Arena. Nordic Arena har lenge hatt ønske om å få med Kilden – fordi de har mye å bidra med visavis de øvrige medlemmene. Forhåpentligvis vil dette også være gjensidig. Kilden er en storkunde av ulike varer og tjenester, er en offentlig finansiert institusjoner og forholder seg derfor til lov om offentlige anskaffelser. Det å kjenne de lokale leverandørene i ulike bransjer kan skape synergier og innovative løsninger for både Kilden og øvrige medlemmer i Nordic Arena. 


- I sommer utvider vi konseptet Sommer i Kilden. Vi vil ønske publikum og spisegjester velkommen til oss 7 dager i uka fra juni og ut august. I samarbeid med blant annet MOOD Interiørarkitekter og Vibeke Sagen Dale lager vi en helt ny uteservering. Her skal vi servere grillmat på kaia i solen i hele sommer.

Kilden vil være åpen for publikum med et rikholdig kulturtilbud, så følg med på kilden.com, avslutter Janneke Aulie. 

Foto: Jacob J Buchard, FVN
Tekst: Anita Sindland Dietrichson

Les også

Har solgt 16 biler til medlemmer
16.10.2021

Har solgt 16 biler til medlemmer

Nok en gang var B2B dagen 14. oktober en stor suksess for mange av bedriftene i nettverket.

Les mer
Nettverkstur til Bodø
01.09.2021

Nettverkstur til Bodø

23. - 25. august dro vi til Bodø med over 70 deltakere fra Nordic Arena Sør.

Les mer