Moelven Modus flytter

Flytter for å kunne vise seg bedre frem

13. desember 2019

På nyåret er Moelven Modus etablert i nytt showroom på Kartheia. Selskapet legger da til rette for å vise fram løsninger og lage kundearrangement. 

Hvordan har 2019 har gått for Moelven Modus Kristiansand?  

- Det har vært et sterkt vekstår for oss, hvor vi har doblet omsetningen fra i fjor. Det har vært viktig for oss å komme opp i volum og fylle de stillingene vi har gjort, for å kunne tilby kundene den servicen kundene fortjener. Det vil jeg si vi har lyktes veldig bra med, sier avdelingsleder Andreas B Jacobsen. Vi flytter inn i våre nye lokaler i Kartheia 5, 13. desember i år. Det gleder vi oss stort til, og er en viktig del av vår videre satsing i Agder, sier Jacobsen.   

Lokalene står endelig ferdig midt i januar og da inviteres kunder og samarbeidspartnere til åpning. Bakgrunnen for flytting er bl.a. de mange nye produkter vi har lansert på markedet. Nye løsninger som; rom-i-rom, nye vegg- og himlingsprodukter krever utstilling, slik at kundene kan oppleve dem før de tar sine valg.  

Hva tror du om 2020? 

- Det stilles allerede større krav enn tidligere til huseier og byggherre med hensyn til estetikk, luft, lys, lyd, akustikk, fleksibilitet og bærekraftighet. Vi har løsningene, og ikke minst kunnskapen til å bidra til at de beste valg kan tas. Det blir derfor viktig for oss å formidle og demonstrert dette til alle aktuelle aktører. Vi trenger å konsolidere situasjonen, vår posisjon og bli enda mer synlige; være ute hos kundene. Og ikke minst lage kundearrangement i våre nye lokaler. Ut over det, skal organisasjonen trenes og trimmes slik at vi oppleves som intet mindre enn «best i klassen» gjennom hele livssyklusen til næringsbygget. Vi utelukker ikke å utvide staben ytterligere. Dette blir hovedoppgavene våre for 2020/21, sier Jacobsen. 

På spørsmålet om hva som er utfordringer i det sørlandske næringsliv, mener Jacobsen at det er svært bransjebestemt. For byggenæringen er man i stor grad prisgitt at store prosjekt slippes i markedet, investeringsvilje hos både private og offentlige virksomheter og at det øvrige næringsliv går bra. Så er vi jo også prisgitt oljeprisen, fart i olja skaper fart i regionen. Den nye 4 felt til Mandal ser vi allerede at gir ny og økt aktivitet vestover i Agder, avslutter Jacobsen.  

Fakta: 

  • Antall ansatte lokalt/nasjonalt: 14 / 480 

  • Omsetning på landsbasis: ~800 MNOK 

  • Geografisk nedslagsfelt: Agderfylkene (lokalt), landet for øvrig pluss Sverige.   

 

Tekst: Nordic Arena Sør 

Foto: Moelven Modus og Nordic Arena Sør

Les også

Nye eiere og ledelse gir vekst på Strand Hotel Fevik
16.02.2020

Nye eiere og ledelse gir vekst på Strand Hotel Fevik

I 2017 overtok Classic Norway Hotels driften på ærverdige Strand hotel Fevik, det har vist seg å bli en lønnsom investering for familien Berg fra Molde.

Les mer
Julegaven 2019 gikk til Hopeful
13.12.2019

Julegaven 2019 gikk til Hopeful

Det er andre året Nordic Arena Sør gir en julegave på 10.000,- til en veledig organisasjon. Medlemmene i nettverket velger hvilken organisasjon som skal motta pengene.

Les mer