Drivhuset mitt

Drivhuset mitt

28. september 2020

Anita S Dietrichson satser på egen virksomhet og hun satser alt på å gjøre hobbyen sin til god business.

Etter at Anita S Dietrichson sluttet i Næringsforeningen har hun hatt et engasjement for bl.a. Nordic Arena. Nå er det trappet ned, og hun satser alt på egen business.

- Jeg er jo en aktiv person, og vil nok alltid være det, så lenge helsa holder. Jeg har i alle år hatt en givende hobby, så å kunne kombinere hobby og business, slik jeg gjør nå, er bare utrolig deilig, jeg kjenner meg heldig, sier Anita S Dietrichson i Drivhuset mitt.

Drivhuset mitt er hobbyen som Anita nå har gjort til business. På hytta på Stangenes har hun drivhus og kjøkkenhage, og dyrker nok grønnsaker til å holde familien selvberget store deler av året. Her tilbyr hun kjøkkenhagekurs og spesialtilpassede arrangement for de som ønsker noe annerledes. I år har hun bl.a. hatt to ledergrupper som hadde omvisning og et lite miniforedrag som ble avsluttet med en 3 retters middag.

Bokashikurs er et annet kurskonsept som hun også har, det handler om å ta vare på matsøpla (inne i lufttette beholdere) og gjøre denne om til god og næringsrik jord på få uker.
- Bokashikursene har jeg holdt på med i 5 år, så det er ikke noe nytt, men leverer også storskala bøtter nå, beregnet for storhusholdning.  

Nytt av året er imidlertid nettbutikken og bloggen hennes. På bloggen skriver hun om de dyrking av ulike typer grønnsaker, og oppskrifter på hvordan bruke de. Produktene i nettbutikken er posters i ulike størrelser, og kortpakker med 6 ulike motiv. Det er Søgne kunstneren Bente Lill Endresen Kallhovd som har illustrert kortene og postersene, og med Drivhuset mitt sine egne oppskrifter. Du finner en del av postersene i utstillingen til Strai Kjøkken i Avenyen.

Nettbutikken skal utvikles videre og få en bedre betalingsløsning, og produktene med Bene Lill som illustratør skal bli flere.
- Jeg stiller på B2B dagen med posters og kort, de er ypperlige som julegaver til ansatte, avslutter Anita S Dietrichson i Drivhuset mitt.

 

Les også

Moment Analyse følger opp Taxi Sørs kunder og ansatte
14.07.2021

Moment Analyse følger opp Taxi Sørs kunder og ansatte

Taxi Sør ønsker at alle passasjerer skal ha en hyggelig opplevelse. Derfor sendes det ut SMS i etterkant av taxituren.

Les mer
Ny helelektrisk Toyota varebil til Pentagon Freight Services
07.05.2021

Ny helelektrisk Toyota varebil til Pentagon Freight Services

Ny helelektrisk varebil levert til Business Manager Torgrim Espedalen i Pentagon Freight Services.

Les mer