Nettverkstur til Guildford, England 3. - 5. juni

Nettverkstur til Guildford, England 3. - 5. juni

Nettverksturen 2024 går til Guildford i England. Den vakre byen ligger i Surrey, 43 km sørvest for London. Dette blir garantert årets høydepunkt. Og det sier ikke så lite i 10-års jubileumsåret for Nordic Arena Sør.

Guildford er en by ved elvebredden i hjertet av Surrey, og kan skilte med en fantastisk High Street med historiske omgivelser og vakker arkitektur.

Vi skal bo på Harbour Hotel Guildford - Hotel & Spa.

Reiseruten blir som følger:
Mandag 3. juni 2024 Kristiansand - Oslo 15.35 - 16.20
Mandag 3. juni 2024 Oslo - London/Heathrow 17.10 - 18.30

Onsdag 5. juni 2024 London/Heathrow - Oslo 15.35 - 18.50
Onsdag 5. juni 2024 Oslo - Kristiansand 19.50 - 20.35

Utenlandsturen vil som vanlig bli med to overnattinger, og det legges opp til både gode sosiale sammenkomster, fagdeler som skal inspirere og gi kunnskap, utflukter og litt fritid.


Tirsdag formiddag skal tilbringes på Denbies Wine Estate. Her får vi også et matnyttig foredrag fra Linn Sandvik:

Executive presence - hvordan øke egen påvirkningskraft?

  • Å gjøre inntrykk er ikke et valg, det er uunngåelig.
  • Er du bevisst hvordan du kan øke din påvirkningskraft og skape positiv oppfatning av deg og ditt budskap? I ethvert møte med andre, både privat og profesjonelt?
  • Som leder blir alt vi gjør, og ikke gjør, tolket. Hva vi sier, og ikke sier, blir tolket.

Foredraget vil gi forskningsbasert innsikt i hvorfor det er viktig, og hvordan du kan utvise det som fint kalles «Executive presence». Men det er så enkelt som å få bevissthet rundt hvordan du kan bruke styrkene dine til å bli mer tilstede, og øke egen påvirkningskraft. La oss vise hverandre respekt ved å være tilstede der vi bør være tilstede.

Linn Sandvik er en erfaren leder og konsulent med bakgrunn fra privat næringsliv, som er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Linn har lang en karriere bak seg i finansbransjen, og bygger opp og leder nå konsulentselskapet Variant Oslo, som er eksperter innen digital produkt- og tjenesteutvikling. Variant bygges på hennes lederfilosofi om åpenhet, raushet og læreglede. IT prosjekter feiler ikke fordi teknologien blir for vanskelig, det er evnen til å få folk til å samarbeide som er nøkkelen til å levere gode tjenester, noe som er universelt og uavhengig av bransje. En stor del av hennes virke er derfor å få ledere og medarbeidere på alle nivå til å få ut sitt fulle potensial gjennom styrkebasert ledelse.

Problemer med å finne den rette kanal og måte for å markedsføre din bedrift/ dine produkter?
 
Medieverden er og har vært i stor endring gjennom mange år. Gårsdagens måte å løse utfordringene på er ikke sikkert like aktuelle i dag? Vi får et innblikk fra 3 av aktørene i denne bransjen gjennom innlegg fra Tone Framnes ( Polaris Media Sør) , Kjell-Ove Klauseth (Aksell) og Aris Theophilakis ( Nosleep) samt en paneldiskusjon.

Flere detaljer kommer i forkant av turen!

Nettverkstur til Guildford, England 3. - 5. juni 2024

03.06.2024

3. - 5. juni 2024

Guildford, England

18.09.2023

Meld deg på