Nettverkstur 7. - 9. juni til Ålesund

Nettverkstur 7. - 9. juni til Ålesund

7. - 9. juni blir det tur til jugendbyen Ålesund. Her blir det nydelig mat og drikke, spennede foredrag, musikalske opplevelser, naturopplevelser og god tid til å bygge relasjoner i nettverket.

  • Tirsdag 7. juni: kl. 15.35:  Avgang fra Kjevik
  • Torsdag 9. juni: kl. 17.45: Ankomst Kjevik

Her finner du detaljert program og deltakere.

Vi skal bo på Hotel Brosundet, spise middag på XL Dinner, på båttur til Trandal i Hjørundfjorden, på rebusløp i byen, konsert med Frode Alnes og spise skalldyr på Teaterfabrikken.


Vi skal også høre spennede foredrag og lunch på Norsk Maritim Kompetansesenter.

Norsk Maritimt Kompetansesenter/NMK er et av landets mest innovative og høyteknologiske kompetansemiljø innenfor det offentlige, akademia og næringsliv.
NMK er en del av Campus Ålesund og har som mål å være en av Norges viktigste møteplass for kompetanse og utvikling. Campus Ålesund er regionens knutepunkt for utdanning, forskning og næringsutvikling. Videre har NMK et tett og godt samarbeid mellom ulike organisasjoner både i og utenfor NMK-bygget, denne samhandlingen skaper mer innovasjon, kompetanse, utvikling og vekst på Sunnmøre.

Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i det vakre Brosundet i sentrum av Ålesund. Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.

Ålesund ligger spektakulært plassert på flere øyer, der fjordene og Sunnmørsalpene møter havet. Byen har en lang og interessant historie. Etter den ødeleggende bybrannen i 1904 ble byen gjenoppbygget i den særpregede jugendstilen som nå preger arkitekturen i sentrum. Fra sentrum har man nærhet til storhavet, unike øysamfunn og spektakulære fjorder med stupbratte fjellsider.

Ålesund er preget av en historie knyttet til sjøfart og fiskehandel, men også av teknologi og fremtidsrettet næringsliv.

Vi gleder oss til å vise dere Ålesund!

Årets nettverkstur

07.06.2022

tirsdag kl. 14 - torsdag kl. 17.45

Ålesund

05.04.2022

Meld deg på