Nettverksmøte 7. september

Nettverksmøte 7. september

Spennende foredrag denne gangen: Håkon William Skog Erlandsen. Med ydmykhet, humor og dramatikk forteller Håkon sin historie som tok han fra å være underdog til toppen av verden.

I tillegg blir det en ordførerduell mellom Mathias Bernander - H og Kenneth Mørk - AP.

Som jazzmusiker var Håkon på vei mot rennesteinen, men klarte å vri om livsstilen. Fra brune barer til høye fjelltopper og ekstremsport. Med musikk og følelser får du oppskriften på hvordan du og bedrift din kan sette seg høye mål – og nå dem!

Håkon W. Skog Erlandsen er lidenskapelig opptatt av prestasjon. Med internasjonal bakgrunn fra både musikk og idrett har han samlet erfaring og klart å definere hva som skal til for å nå de høyeste målene i verden. Hva krever det egentlig av en person å bli en av de beste i verden på et instrument? Hva skal egentlig til for å klatre Mount Everest?

Som kanskje den eneste i verden kombinerer Håkon musikk, eventyr og idrettslige prestasjoner. Fra å ha turnert i over 35 land og spilt på store festivaler til å ha besteget det høyeste fjellet på de fleste kontinent i verden, viser Håkon at han er i absolutt verdensklasse med det han gjør. En sann pioner i sitt felt. Den eventyrlige nysgjerrigheten mot muligheter, planlegging, risikovurdering og team, har Håkon dannet sin egen teori rundt hva som skal til for å prestere – uavhengig av retning!

Kreativitet og innovasjon er ofte nøkkelord i en arbeidsplass eller organisasjon. Dette er gjennomlysende i Håkon sin måte å gå frem på. Og resultatet blir da spektakulært! Fra å være en beskjeden korpsgutt fra lille Mo i Rana, til å bli første til å spille konsert på Mount Everest! Håkon har gjennom sin karriere-reise opparbeidet seg en imponerende CV. Han har i tillegg mottatt en rekke priser som ambassadør for Nord-Norge og utmerkelser som musikalsk talent. 

Gjennom et musikalsk foredrag får dere være med på ekspedisjonene til 33 år gamle Håkon. Fra et usunt liv som musiker til internasjonal eventyrer. Dette er en seanse som virkelig kommer til å motivere, inspirere og berøre hele følelsesspekteret.

I tillegg skal vi kose oss med god servering og bedriftspresentasjoner fra Best Event og vårt nye medlem Netsecurity!

Velkommen!

 

Nettverksmøte 7. september

07.09.2023

17.00 - 22.30

Thon Hotel Norge - STUP

01.09.2023

Kristin Molnes

Kontakt Kristin Molnes ved spørsmål:
telefon +47 990 01 900 eller e-post kristin@nordic-arena.no