B2B og Minimesse 8. oktober

B2B og Minimesse 8. oktober

Årets viktigste møte der vi har full fokus på å gjøre butikk med hverandre.

Spennende foredrag med Knut Morten Johansen, direktør samfunnskontakt i SAS.

Velkommen til B2B-dagen torsdag 8. oktober kl. 07.30 - 16.00 

Årets viktigste møte der vi har full fokus på å gjøre butikk med hverandre. 94 påmeldte fra 57 bedrifter møtes denne dagen!

Her blir det møter mellom bedriftene for å kjøpe og selge av hverandre og utnytte hverandres nettverk på best mulig måte.

Vi starter med frokost kl. 07.30 og holder på til 16.00 eller så lenge som dere ønsker. Denne dagen kan du også ta med andre fra bedriften, men husk at du som beslutningstager også må være med for at dette skal bli bra for alle!

Det er mulig å ha en stand i eller utenfor møterommet. Rigging kan gjøres fra kl. 18 dagen før. Gi beskjed til Kristin om du ønsker stand.

Ønsker du å ha med flere fra din bedrift? Send mail til Kristin: Ekstra påmelding til B2B dag med navn, tittel, e-post og mobil.

Foredrag:

Knut Morten Johansen, direktør samfunnskontakt, SAS

Setter pandemien en stopper for drømmen om en bærekraftig luftfart?

Knut Morten Johansen har vært en profilert informasjonssjef i SAS i mange år, og har nå gått over i en ny posisjon som direktør for samfunnskontakt i selskapet.

Veien mot en luftfart med lave utslipp er blant temaene som opptar mange, men spørsmålet blir om SAS’ ambisiøse satsning på nye fly, avansert biodrivstoff, og det unike samarbeidet med Airbus om utvikling av elektrifiserte fly, fortsatt kan være realistisk nå som pandemien har påført luftfarten den dypeste økonomiske krisen siden 2. verdenskrig? 

08.10.2020

07:45-16:00

Clarion Hotel Ernst

23.09.2020

Meld deg på
Kristin Molnes

Kontakt Kristin Molnes ved spørsmål:
telefon +47 990 01 900 eller e-post kristin@nordic-arena.no