Ide House of Brands

Ide House of Brands

Vi skal bistå næringslivet og det offentlige med ideer som synliggjør virksomhetens profil- og verdigrunnlag gjennom gaveartikler, tekstiler, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering.

Vi skal være totalleverandøren som leverer riktig produkt i riktig kvalitet til riktig pris til riktig tid.

Vi skal være IDÉ-leverandøren som stimulerer relasjonene mellom mennesker i arbeidslivet.

VIT AT VI HAR DET

Vår suksess er et resultat av godt samarbeid med alle våre kunder.
Dette har gjort oss i stand til å levere riktige produkter og service,komme med gode ideer, gi gode råd og veiledning. Resultatet er en profesjonell synliggjøring overfor målgruppene våre kunder er opptatt av å påvirke.

Sammen med deg og din virksomhet utvikler IDÉ House of Brands ideer som synliggjør profil- og verdigrunnlaget til din bedrift, gjennom gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering. Vi er totalleverandøren som gir deg riktig produkt i riktig kvalitet til riktig pris og til riktig tid.

UNIKE PRODUKTER TIL DIN BEDRIFT
Har du behov for noe spesielt, noe som ingen andre har? Vi kan levere spesialtilpassede produkter for nettopp din virksomhet. Vår designavdeling tilpasser produkter til din virksomhet, utvikler dekor til produktserier og utarbeider kampanjemateriell. I tillegg utvikler vi eget design for fritidsklær og arbeidstøy, flagg, bannere, segl og utstyr - faktisk akkurat hva du måtte ønske.

DISTRIBUSJON
Våre kunder kan bestille og få levert på den måten som passer dem best. Mulighetene er mange. Bestilling via webshop, kundens innkjøpsportal, mail, fax eller telefon. Levering til en adresse, distribuert til avdelingskontorer eller dine kunders firmaadresse. Levert hjem på døra til den du ønsker. Pakket i gavepapir eller kartong, med eller uten en hilsen fra deg.

GODE SAMARBEIDSPARTNERE
Vi har en rekke samarbeidspartnere som leverer produkter til oss. Ved å velge de beste, mest seriøse og kvalitetsbeviste samarbeidspartnerne, har vi oppnådd en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser. Vi leverer produkter fra blant annet Georg Jensen, Craft, Prodir, Helly Hansen, Harvest, New Wave, Holmegaard, Stelton, Slazenger, You, Rosendahl, Menu, Herstal, Kosta Boda og Villeroy & Boch til vår fornøyde kunder.

La våre profilprodukter hjelpe deg med å få frem budskapet ditt.

Besøksadresse: Eidsvågbakken 1, 5105 Eidsvåg


Astrid Bernes Hanstvedt

ASTRID BERNES HANSTVEDT

Avdelingsleder

astrid.hanstvedt@idegroup.no

+47 952 48 959