BARA Eiendom

BARA Eiendom

Vi er en solid Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 års jubileum i høst. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med attraktive eiendommer sentralt beliggende i sentrum og Kronstadparken, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

Vi er et fullt integrert eiendomsselskap, med egen driftsavdeling både i sentrum og Kronstadparken, og legger stor vekt på kvalitet og personlig service i alle ledd. Vår markeds- og driftsavdeling følger nye leietakere tett fra første henvendelse, gjennom hele innflyttingsprosessen og ivaretar en nær dialog gjennom hele leieforholdet. Nærheten til leietakerne gir rask responstid og vår profesjonelle holdning og solide kompetanse skaper trygghet for våre leietakere.

I årene fremover vil utviklingen av Kronstadparken kreve store deler av vårt fokus når det skal tilrettelegges for rundt 4000 arbeidsplasser, butikker, bevertning og annen næringsvirksomhet i det som skal bli en levende, urban og moderne bydel.

Følg oss på facebook.com/baraeiendom! https://www.facebook.com/BaraEiendom?ref=hl


Kristin Steinsland

KRISTIN STEINSLAND

Marked og utleiesjef

kristin@bara.no

+47 951 29 418

Marianne Lundberg

MARIANNE LUNDBERG

Utleiekoordinator

marianne@bara.no

+47 911 32 175