Påskehilsen med invitasjon til matshow og konsert

Påskehilsen med invitasjon til matshow og konsert

3. april 2020

I tider der vi opplever at det meste er snudd opp ned, så er det mer enn noen gang viktig å bruke våre sterke relasjoner. Vi har bygget de sammen i gode tider, og nå skal vi bruke de i tøffe tider. Før annerledes-påsken slår inn over oss for fullt inviterer vi til live-konsert og matshow.

Tekst: Kristian Jæger

I vårt nettverk skal vi komme styrket ut av krisen, og vi skal også bidra med å rette blikket ennå mere innover i gruppen vår. Vi har et unikt samhold, og det er nå vi skal stå sammen, og ikke minst bruke hverandre også når mulighetene åpner seg etter hvert.

På denne veien vil vi bidra også, derfor vil det med stor sannsynlighet ikke bli den tradisjonelle utenlandsturen i år, men vi ønsker å lage ulike arrangementer hos dere som kan tilby både samlingsplasser, mat, drikke og plass til de gode samtalene. Vi ønsker å bruke pengene innad i nettverket. Dette skal vi komme tilbake til, men i opp/ned samfunnet, så snur vi på mye for å bidra til positivitet og ikke minst gi forretning til medlemmene. Selvsagt rekker ikke vi over alle, men vi oppfordrer også dere andre til å fokusere på de nærmeste, og skape business mer enn noen gang sammen.

Alejandro Fuentes og Trond Moi 7.april. Påsken står for døren, også den i spesielle former, men vi har i vårt fellesskap i Nordic Arena i Norge sørget for at du får tilgang til et eksklusivt opplegg med musikk og mattips. Dette må du få med deg på tirsdag, slik at du kan ta tipsene med deg inn i selve påskehelgen. Vi skal gi deg fyldig info før det hele går live kl 19:00, førstkommende tirsdag.

Mer om andre endringer på programmet for 2020 kommer etter hvert, og så vil vi bare nevne at vi har fått to nye medlemmer de siste ukene, og de skal vi presentere for dere ved en passende anledning.

Så jobber vi med andre spennende prosjekter for dere medlemmer, og når vi får lov og møtes mer enn nå, så blir det også mulighet for å melde deg som aktuell for en kjøretur med egen kartleser om bord, i Kristian sin Toyota Supra. Den står klar for dere medlemmer når tiden er inne, og dere trenger en avkobling fra både hjemmekontor, andre kontor og bare vil oppleve noe helt spesielt.

Vi ønsker dere en skikkelig god påske, ta vare på hverandre, tenk annerledes, og finn roen på tirsdag, da skaper vi noe sammen på en ny og hyggelig måte.

 

Les også

Cox har nå blitt APRIIL
02.06.2020

Cox har nå blitt APRIIL

Tekst/Foto: Trine Spord/Apriil AS

Nå samles seks av selskapene i Media Bergen AS paraplyen til én aktør med hovedkontor i Bergen. Apriil AS blir navnet som har nasjonale ambisjoner. Allerede nå er de det største kommunikasjonsselskapet av sitt slag utenfor Oslo

 

Les mer
Ortopro - for lavere sykefravær og økt livskvalitet
30.04.2020

Ortopro - for lavere sykefravær og økt livskvalitet

Visste du at foten din, eller fotsålen din, er av enorm betydning for resten av kroppens ve og vel? Eller at man ved enkle grep kan redusere sykefraværet ved å forhindre belastningsskader med hjelpemidler tilpasset brukerens fysiologi og anatomi?

 

Les mer