Cox har nå blitt APRIIL

Cox har nå blitt APRIIL

2. juni 2020

Tekst/Foto: Trine Spord/Apriil AS

Nå samles seks av selskapene i Media Bergen AS paraplyen til én aktør med hovedkontor i Bergen. Apriil AS blir navnet som har nasjonale ambisjoner. Allerede nå er de det største kommunikasjonsselskapet av sitt slag utenfor Oslo

 

- Bakgrunnen for endringen er at vi nå går inn i et felles byråsamarbeid med de øvrige byråer i Media Bergen. Det nye samarbeidet får navnet Apriil, og omfatter byråer innen reklame, PR, innholdsmarkedsføring og event, sier Tore Torsvik, kommersiell leder for Apriil Story (tidligere Cox)

Hva vil dette bety for deres kunder?
- Som kunde, leverandør eller samarbeidspartner betyr denne endringen at du nå får mulighet til å dra nytte av ferdighetene til den enkelte og samtidig styrken av mange. 

Apriil vil i første omgang bestå av ca 90 medarbeidere og ha kontorer i både Bergen, Stavanger og Oslo. 

Hvem er Apriil
Media Bergen AS er et konsern med hovedkontor i Bergen. 

28. mai ble seks av konsernets heleide datterselskaper slått sammen til Apriil, som skal drive kreativ virksomhet innen reklame, design, digital markedsføring, PR, event og innholdsmarkedsføring. Selskapene som nå blir en del av nye Apriil er; Cox, NOR PR, Oktan Bergen, MK, Apriil Stavanger og Medvind. 

- Sammenslåingen vil være med på å gjøre Apriil til en nasjonal aktør som kan konkurrere om de største kundene i landet. Vi har en bred geografisk tilstedeværelse. Produktet vårt er unikt da det inneholder tjenesteområder som reklame, innhold, PR, digital markedsføring og event. Vi gleder oss veldig til å presentere dette til markedet, sier han engasjert. 

 

Les også

Lansert høstens program
27.06.2021

Lansert høstens program

Høstens program ble i dag lansert, og en rekke kjente arrangementer er på plass i nettverket. Det blir en tett og travel høst for medlemmene, men også endelig en mer normal situasjon for treff og relasjonsbygging. 

Les mer
Nytt fjes i nettverket
21.06.2021

Nytt fjes i nettverket

Unni Thorbjørnsen kom susende inn i nettverket i forrige uke, og blir sammen med Katrine Tordal Amundsen et herlig radarpar som skal ivareta Scandic i nettverket videre. 

Les mer